17.4 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022

O femeie din Pârcovaci și-a dat soțul în judecată pentru a-l obliga să doarmă în altă cameră

O femeie din localitatea Pârcovaci, Iași, și-a dat soțul în judecată și a cerut un ordin de protecție împotriva lui, doar pentru a-l obliga, de fapt, să doarmă în altă cameră.

Bărbatul plecase la sfârșitul anului trecut la muncă în Marea Britanie, dar s-a întors după doar trei săptămâni.

După câteva zile petrecute acasă, bărbatul a considerat că nu este întâmpinat prea bine și a devenit gelos, obligându-și soția să meargă la biserică pentru a jura că nu l-a înșelat între timp.

Femeia a încercat să se răzbune pe soțul gelos și l-a dat în judecată pentru că ar fi spus că dă foc la casă și ar fi amenințat-o cu moartea, ulterior cerând și un ordin de protecție împotriva lui, potrivit Ziarul de Iași.

Ajunsă în fața instanței, declarațiile femeii au fost contradictorii. Aceasta nu dorea evacuarea din casă a soțului, ci doar să rămână în „partea veche” a locuinței, pentru a-l determina, de fapt, să nu mai doarmă cu ea, ci în altă cameră.

Cererea femeii a fost respinsă

Judecătorii au constatat că niciuna dintre acuzațiile femeii nu se confirmă, soțul nefiind nici măcar verbal violent cu ea.

Pe de altă parte, un ordin de restricție ar fi fost cu totul inutil din moment ce soții ar fi continuat să trăiască în continuare sub același acoperiș.

În consecință, Judecătoria Hârlău a respins în totalitate cererea femeii.

Sursa DIGI 24

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow