spot_img
More

  O femeie din Deleni a ajuns dupa gratii pentru ca nu le-a platit copiilor pensie alimentara

  Array

  pensia_alimentara

  O ieseanca in varsta de 52 de ani, din comuna Deleni, a ajuns la Penitenciarul de femei din Bacau, dupa ce a fost condamnata la doi ani si jumatate de inchisoare, fiind acuzata de abandon de familie. Ieseanca a refuzat sa le plateasca celor trei copii care ramasesera in grija tatalui pensia alimentara, iar judecatorii au condamnat-o la executarea pedepsei.

  La data de 08.05.2013, politistii din cadrul Postului de politie Deleni au actionat pe raza de competenta pe linia aplicarii mandatelor de executare a pedepsei închisorii si clarificarii situatiei persoanelor urmarite.

  Cu aceasta ocazie, a fost identificata o femeie in varsta de 52 de ani, din comuna Deleni, care poseda mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecatoria Harlau, fiind condamnata la 2 ani si 6 luni de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de “abandon de familie”.

  Femeia a fost retinuta si depusa în Penitenciarul Bacau”, a declarat subinspector Alexandru Chelaru, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet