18.2 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022

O femeie din București își caută mama. Aceasta s-ar fi stabilit în Pașcani

O femeie nu și-a mai văzut mama de la vârsta de patru ani. Tatiana Ene a crescut de mică fără a se bucura de căldura și afecțiunea unei prezențe materne. După despărțirea părinților, femeia a trăit timp de 36 de ani cu speranța că va lua din nou contact cu mama sa, care, spune ea, s-ar fi stabilit în Pașcani.

Tatiana face un apel către toți cei care ar putea să-i ofere o speranță și să o ajute să o găsească pe cea care i-a dat viață.

În postarea care a devenit cunoscută în comunitatea pășcăneană, femeia trasmite următorul mesaj:

„Mă numesc ENE TATIANA. M-am născut la data de 21.02.1981 în BUCUREȘTI, sector 2. Părinții mei s-au despărțit când aveam eu 4 ani. Mama m-a lăsat de mică în grija tatălui și al bunicii mele. Sunt în căutarea mamei ENE MARIA și de asemenea a surorii mele ENE MIHAELA CRISTINA. Foarte probabil mama sa mutat în PAȘCANI, județul IAȘI. Vă rog frumos să DISTRIBUIȚI mult anunțul meu, poate așa va fi văzut și de familia mea. Mulțumesc foarte mult!”

Cei care au detalii despre părinții femeii pot trimite mesaje pe pagina de Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow