4.4 C
Paşcani
marți, noiembrie 30, 2021

O femeie a furat bijuteriile mirilor, în ziua nunţii. S-a întâmplat la Hârlău

Doi ieşeni au fost prădaţi de o geantă cu bijuterii chiar în ziua nunţii lor. Bijuteriile fuseseră primite în dar din partea invitaţilor şi aveau o valoare de aproximativ 8.000 de lei. Întregul scenariu s-a petrecut pe o stradă din oraşul Hârlău în urmă cu numai câteva zile, chiar în toiul petrecerii de nuntă.

Cei doi soţi au organizat o petrecere în plină stradă, vinerea trecută, în faţa blocului în care locuiesc. În urma cununiei religioase, cei doi ieşeni au petrecut până noaptea târziu, timp în care au primit din partea invitaţilor cadourile de nuntă. Toate darurile au fost strânse şi ţinute în zona în care se desfăşura petrecerea, inclusiv geanta în care se aflau bijuteriile primite de mireasă şi naşi. Însă, într-un moment în care darurile nu au fost supravegheate, proaspeţii căsătoriţi au fost călcaţi de hoţi, care au plecat cu punga cu bijuterii în valoare de peste 8.000 de lei.

Furtul a fost sesizat de ieşenii proaspăt căsătoriţi de abia la finalul petrecerii, însă infracţiunea a fost raportată la poliţie de abia două zile mai târziu. În ziua de duminică, pe 29 august, mirele de 31 de ani a mers la sediul Poliţiei Oraşului Hârlău şi a depus o sesizare cu privire la faptul că i s-a furat o pungă cu bijuterii chiar în ziua nunţii.

În urma cercetărilor efectuate de către agenţii de poliţie a fost identificată o persoană suspectată de săvârşirea infracţiunii de furt. La numai câteva ore trecute de la primirea sesizării, poliţiştii au identificat o persoană de sex feminin în vârstă de 43 de ani. Asupra acesteia poliţiştii au găsit şi întreaga cantitate de bijuterii, fapt pentru care prejudiciul a fost complet recuperat.

Celor doi miri le-au fost restituite bunurile furate în ziua respectivă. În acelaşi timp, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt pe numele femeii bănuite de comiterea faptei. Persoana de sex feminin este din oraşul Hârlău şi se află la prima abatere de la lege, fără să mai aibă alte infracţiuni comise în trecut.

„La data de 29 august 2021, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 31 de ani, cu privire la faptul că la data de 27 august 2021 persoane necunoscute i-au sustras din faţa blocului o sacoşă în care avea bijuterii în valoare de 8.000 de lei. Poliţiştii au demarat de îndată cercetările, iar în scurt timp a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, stabilindu-se că este vorba de o femeie în vârstă de 43 de ani. Prejudiciul a fost recuperat, fiind restituit persoanei vătămate. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt“, au transmis reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Sursa Ziarul de Iasi

DE LA ACELAȘI AUTOR

Câți români încă mai au WC-ul în curte. Țara ar putea scăpa de toaletele din spatele casei în 10 ani

Toaletele din spatele casei încă sunt ”la modă” în România, cu toate că nu e un subiect...

Există smântâna de post! Rețeta cu ingrediente 100% naturale

Smântâna merge de minune la tot felul de preparate culinare, dar ce ne facem când suntem în...

Pâinea s-ar putea scumpi cu până la 15%. Avertismentul producătorilor români

Pâinea care ajunge pe mesele românilor ar putea fi mai scumpă în perioada următoare cu până la...

INS: Peste 23% dintre români nu își permit un trai decent. Cum este distribuită sărăcia în țară

Peste 23% dintre români nu își permit un trai decent, dublu față de țările dezvoltate din Europa...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI