22.1 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

O femeie a ars în urma unui incendiu

Incendiu devastator. O femeie și-a pierdut viața din cauza jarului căzut din sistemele de încălzire. Flăcările mari ce au cuprins gospodăria au făcut dificilă intervenția pompierilor.

Din cauza jarului o gospodărie s-a făcut scrum, iar proprietara nu a mai putut fi salvată din flăcările mari. Este vorba despre Maria Amoldovencei în vârstă de 43 ani. Nefericitul moment a avut loc în seara zilei de marți, 25 octombrie, în jurul orei 17:00 la o locuință din satul Sticlăria, comuna Scobinți – Hîrlău. Vecinii care au văzut flăcările de câțiva metri au alertat pompierii din Târgu Frumos, iar până la venirea lor, pompierii voluntari din localitate au încercat să potolească vâlvătaia.

„Au ars: 3 televizoare, 2 paturi cu saltea, 2 șifoniere, 2 vitrine, astereala din lemn a acoperișului, 10 uși și 6 ferestre din lemn, diverse materiale textile, lambriul din material plastic al tavanelor. S-au degradat: învelitoarea acoperișului din eternită, un aragaz, un frigider, o sobă din cărămidă, pereții locuinței.” a precizat Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al ISU Iași.

Cauza probabilă a incendiului a fost jarul căzut din sistemele de încălzit.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow