More

  O familie din Pașcani înșelată de 5.000 de lei prin metoda accidentului rutier

  Array

  Politia rutieraGhinion teribil pentru o familie din Pascani. In cursul zilei de sambata, 18 mai, cei doi soti au fost inselati de nu mai putin de 50 de milioane de lei vechi prin metoda accidentului rutier.

  La primele ore ale diminetii, pascaneanul a primit un telefon acasa cum ca un nepot a avut un accident rutier si are nevoie urgent de o suma de bani pentru a nu fi tras la raspundere in fata Politiei. Barbatul s-a sfatuit cu sotia iar dupa ce a mai primit un telefon s-a dus direct la posta din zona deal si a depus suma de 5.000 de lei, exact cum i-a zis vocea de la telefon.

  La cateva ore, cei doi soti au ramas masca cand au luat legatura cu nepotul lor iar acesta a infirmat accidentul rutier in care ar fi fost implicat. Imediat, pagubitii au mers la politie unde au sesizat ca au fost inselati.

  Potrivit comisarului-sef Tiberiu Dogaru, a inceput o ancheta pentru prinderea celor vinovati dar tot acesta a mai precizat ca sunt foarte mici sansele ca infractorii sa fie prinsi.

  Adjunctul sefului Politiei Pascani ii sfatuieste pe cei care primesc astfel de telefoane sa nu dea curs solicitarilor si sa verifice mai atent daca exista o situatie de acest gen, in care au fost implicate rudele.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cadouri pentru copii. Opozitia convoaca Consiliul Local, astazi de la ora 11.00

  Consilierii pascaneni din opozitie continua demersurile pentru ca de Craciun copiii sa primeasca cadouri din partea administratiei locale. Ei au convocat o sedinta de...

  Unde pot lua o masă caldă în Pașcani, pensionarii care primesc carduri sociale de la Guvern

  Primaria Pascani a transmis printr-un comunicat de presa societatile care accepta cardurile pentru mese calde, distribuite pensionarilor cu venituri reduse. Potrivit autoritatilor, beneficiarii pot...

  Ajutoarele sociale vor crește din 2021. Majorări la venitul minim garantat, șomaj și ajutorul de încălzire

  Toate ajutoarele sociale vor creşte de anul viitor! Fie că vorbim de venitul minim garantat, de şomaj sau de ajutoarele pentru încălzirea locuinţei. Ce...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI