24.9 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

O familie din Pașcani înșelată de 5.000 de lei prin metoda accidentului rutier

Politia rutieraGhinion teribil pentru o familie din Pascani. In cursul zilei de sambata, 18 mai, cei doi soti au fost inselati de nu mai putin de 50 de milioane de lei vechi prin metoda accidentului rutier.

La primele ore ale diminetii, pascaneanul a primit un telefon acasa cum ca un nepot a avut un accident rutier si are nevoie urgent de o suma de bani pentru a nu fi tras la raspundere in fata Politiei. Barbatul s-a sfatuit cu sotia iar dupa ce a mai primit un telefon s-a dus direct la posta din zona deal si a depus suma de 5.000 de lei, exact cum i-a zis vocea de la telefon.

La cateva ore, cei doi soti au ramas masca cand au luat legatura cu nepotul lor iar acesta a infirmat accidentul rutier in care ar fi fost implicat. Imediat, pagubitii au mers la politie unde au sesizat ca au fost inselati.

Potrivit comisarului-sef Tiberiu Dogaru, a inceput o ancheta pentru prinderea celor vinovati dar tot acesta a mai precizat ca sunt foarte mici sansele ca infractorii sa fie prinsi.

Adjunctul sefului Politiei Pascani ii sfatuieste pe cei care primesc astfel de telefoane sa nu dea curs solicitarilor si sa verifice mai atent daca exista o situatie de acest gen, in care au fost implicate rudele.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow