More

  O familie cu doi copii are nevoie de ajutorul dumneavoastră

  Array

  fata

  Caz social deosebit la Pascani. O mama cu doi copii a ramas pe drumuri dupa ce capul familiei, tatal copiilor a vandut apartamentul in care locuiau. S-a intamplat la sfarsitul anului trecut din cauza datoriilor la utilitati. Planul era, ca din banii ramasi, sa fie cuparata o garsoniera unde femeia si copiii sa locuiasca, iar barbatul sa traiasca cu concubina pe care o are de ani de zile. Din nefericire barbatul a incasat banii, iar pentru familie a inchiriat o garsoniera unde a platit chiria pe 3 luni de zile. De atunci femeia si cei doi copiii au ramas in voia lui Dumnezeu si traiesc din mila altora, in casa avand doar un pat. Pentru ultimele 3 luni de zile, chiria a fost achitata de o profesoara din Pascani. Acum, cei trei traiesc de pe o zi pe alta cu ajutorul oamenilor cu suflet mare.

  Diana este eleva in clasa a XII la Liceul “Miron Costin”, iar fratele, care are 30 de ani,  este internat intr-o clinica din cauza unei boli incurabile. De asemenea, mama lor nu mai poate munci fiind foarte bolnava si cu doua operatii la inima.

  TV Bit face apel la oamenii de buna credinta sa aduca la redactia noastra alimente, butelie cu gaz, dar si imbracaminte. ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet