15.2 C
Paşcani
vineri, septembrie 30, 2022
Array

O elevă din Paşcani în conducerea Consiliul Elevilor Iaşi

- Advertisement -

O adolescentă din Paşcani reprezintă elevii la nivelul judeţului Iaşi, fiind aleasă coordonatoarea activităţilor departamentului de Cultură, Educaţie şi Programe şcolare în cadrul Consiliului Şcolar al Elevilor Iaşi. Este vorba despre Maria Hristea, elevă în clasa a X a la Colegiul „Sadovenu” din Paşcani.

MARIA HRISTEA

La începutul acestei săptămâni au avut loc alegeri pentru funcţiile Consiliului Şcolar al Elevilor Iaşi. Au candidat zeci de persoane, însă datorită discursului şi a activităţilor propuse pentru următoarea perioada, au fost aleşi, prin vot secret, de către foştii conducători, 11 reprezentanţi, de la preşedinte până la secretar sau avocatul colegilor lor, elevi.

Astfel, luni, 26 octombrie, Biroul Executiv al Consiliului Elevilor a organizat în cadrul Adunării Generale, alegerea noilor reprezentanţi ai structurii pentru mandatul 2015-2016. Printre cei aleşi se numără şi eleva Maria Hristea în vârstă de 16 ani, ce învaţă la Colegiul „Mihail Sadovenu” din Paşcani.

elevi CE IS

Adolescenta este sigură reprezentantă din Paşcani, restul fiind de la şcolile din Iaşi. Şi-au mai încercat norocul şi alţi 4 elevi ce învaţă la şcolile din oraş.

Noii reprezentanţi ai elevilor din judeţul Iaşi îşi doresc să realizeze multe activităţi şi proiecte în urma cărora vocea elevilor să se facă auzită.

Candidaţii şi-au prezentat platforma electorală – experienţa personală, dar şi idei de îmbunătăţire, proiecte şi activităţi pe care intenţionează să le realizeze pentru colegii lor. Se vor ghida după motto-ul C.J.E. Iaşi „A fi împreună este frumos, a rămâne împreună este un progres, însă a lucra împreună este un succes!”

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow