More

  O elevă din Paşcani în conducerea Consiliul Elevilor Iaşi

  Array

  O adolescentă din Paşcani reprezintă elevii la nivelul judeţului Iaşi, fiind aleasă coordonatoarea activităţilor departamentului de Cultură, Educaţie şi Programe şcolare în cadrul Consiliului Şcolar al Elevilor Iaşi. Este vorba despre Maria Hristea, elevă în clasa a X a la Colegiul „Sadovenu” din Paşcani.

  MARIA HRISTEA

  La începutul acestei săptămâni au avut loc alegeri pentru funcţiile Consiliului Şcolar al Elevilor Iaşi. Au candidat zeci de persoane, însă datorită discursului şi a activităţilor propuse pentru următoarea perioada, au fost aleşi, prin vot secret, de către foştii conducători, 11 reprezentanţi, de la preşedinte până la secretar sau avocatul colegilor lor, elevi.

  Astfel, luni, 26 octombrie, Biroul Executiv al Consiliului Elevilor a organizat în cadrul Adunării Generale, alegerea noilor reprezentanţi ai structurii pentru mandatul 2015-2016. Printre cei aleşi se numără şi eleva Maria Hristea în vârstă de 16 ani, ce învaţă la Colegiul „Mihail Sadovenu” din Paşcani.

  elevi CE IS

  Adolescenta este sigură reprezentantă din Paşcani, restul fiind de la şcolile din Iaşi. Şi-au mai încercat norocul şi alţi 4 elevi ce învaţă la şcolile din oraş.

  Noii reprezentanţi ai elevilor din judeţul Iaşi îşi doresc să realizeze multe activităţi şi proiecte în urma cărora vocea elevilor să se facă auzită.

  Candidaţii şi-au prezentat platforma electorală – experienţa personală, dar şi idei de îmbunătăţire, proiecte şi activităţi pe care intenţionează să le realizeze pentru colegii lor. Se vor ghida după motto-ul C.J.E. Iaşi „A fi împreună este frumos, a rămâne împreună este un progres, însă a lucra împreună este un succes!”

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI