15.8 C
Paşcani
vineri, iunie 9, 2023
Array

O eleva din Pascani, in competitie pentru o bursa in Marea Britanie

O eleva de la Colegiul Mihail Sadoveanu din Pascani se afla in cursa pentru obtinerea unei burse in Marea Britanie. Sanziana Togan, s-a inscris in concurs aproape in ultima zi de depunere a aplicatiilor on-line cu gandul ca viitorul ei se va schimba. Din cei care au dorit sa participe la concurs au fost selectati doar 50 de elevi din intreaga tara pentru sapte locuri, printre care si ea. Urmatoarea etapa a fost sustinerea unei probe scrise in limba engleza la Bucuresti, la care raspunsul se va afla abia in luna aprilie a.c.

Bursele sunt oferite de catre o asociatie de scoli independente din Anglia, Headmasters and Headmistress’ Conference, insa fiecare parinte va trebui sa contribuie cu suma de 1.300 de lire pentru contributia la cazare, masa, uniforme si altele.

Mentionam ca Sanziana este o tanara cu numeroase aptitudini, a participat la foarte multe concursuri scolare la care a castigat excursii in tara, diplome si bani. Urmatoarea escala va fi in Slovacia in cadrul unui proiect international. Mai mult, eleva viseaza de pe acum la o cariera in medicina sau regie.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow