15 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

O echipa de fotbal din Paşcani în top 20 pe ţară

O echipa de fotbal din Paşcani în top 20 pe ţară. Este vorba despre participarea picilor la turneul Enjoy Sport’s Winter Cup 2016, desfăşurat la Braşov, în perioada 28 – 31 ianuarie 2016. Juniorii de la CSS Paşcani sunt antrenaţi de profesorul Cătălin Damian. După meciurile avute, echipa din oraş a obţinut două victorii, două înfrângeri şi un egal, clasându-se pe locul al 13-lea la finalul competiţiei.

Lotul CSS Paşcani: Ioana Grigoraş, Adelin Istrate, Albert Şnaider, Cosmin Iftimie, Cosmin Ciobanu, Eduard Creţu, George Ungureanu, Luca Pintilie, Marian Voina, Rareş Constroloru, Robert Amarii, Sabin Panaite, Sebastian Grigoraş, Ştefan Onofrei. Din staff au mai făcut parte Adrian Grigoraş şi Mugurel Creţu.

La eveniment au participat echipe de renume din ţară – Dinamo, FCSB – iar meciurile au fost monitorizate de reprezentanţi de la Federaţia Română de Fotbal.

Turneul Enjoy Sport’s Winter Cup 2016 sub deviza „Let’s Teach Football To Our Children a fost organizat la Braşov, de către Enjoy Sport’s Agency, Primăria Municipiului Brașov și Federația Română de Fotbal (FRF), şi este considerat cel mai redutabil turneu de fotbal indoor pentru copii şi juniori din sud-estul Europei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow