25.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022

O demisie de onoare, din C.A – ul Spitalului de Urgenta Pascani

Gest mai rar intalnit, din partea unui cadru medical pascanean. Iuliana Ratoi, medic internist la o clinica particula, a renuntat sa mai faca parte din Consiliul de Administratie al Spitalului de Urgenta din Pascani. Ea a fost numita in acesta functie, de Consiliul Local Pascani, in sedinta de la sfarsitul lunii trecute. Nu a participat la nici o sedinta, ci si-a depus demisia pe motiv ca ar putea fi suspiciuni cu privire la un eventual conflict de interese, si in contextul in care sotul este consilier local si viceprimar al municipiului.

„.. Decizia are la bază faptul că îmi desfășor activitatea în calitate de medic la Clinica Bella Praxis din Pașcani, fapt care în conformitate cu art. 187 aliniatul 13 din Legea 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății ar putea genera suspiciuni cu privire la un eventual conflict de interese. Pe această cale țin să mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată și vă asigur de întreaga mea considerație” a precizat Iuliana Ratoi in cererea depusa pe 4 februarie a..c.

Locul vacant urmeaza sa fie ocupat de supleantul desemnat de consilieri, pana cand va fi facuta o alta numire. Este vorba de Gabriela Cristina Aissiou, asistent medical la Spitalul CF Pascani. Din Consiliul de Administratie al Spitalului de Urgenta Pascani mai fac parte 2 membri desemanti de DSP, unul din partea primarului si Angelica Labontu, directoarea economica a Primariei, desemanta de Consiliul Local.
Mentionam ca si la Clubul Sportiv Municipal Pascani a fost anuntata o demisie. Andrei Raznic, membru in Consiliul de Administratie a spus ca va renunta la functie din motive personale. Precizarile au fost facute in spatiul public, imediat dupa desemnarea sa de catre consilieri, dar pana acum nu a fost depusa nici o cerere.
De asemenea consilierul Sorin Olariu de la PMP a demisioanat din trei comisii tehnice, unde legislativul local are reprezentanti, pentru a trage un semnal de alarma cu privire la modul cu sunt impartite aceste functii, pe criterii politice, nu dupa competentele si experienta consilierilor.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

ApaVital, in sediul fostului operator de apa din Pașcani

Legislativul pascanean este convocat in ședința extraordinara, miercuri 17...

Copaci toaletați in vegetație, pentru a se vedea lămpile de iluminat

  Administratia locală din Pașcani continua acțiunile de toaletate a...

Încep licitațiile pentru primele parcări rezidentiale

  Administrația locală din Pașcani anunță ca va demara, din...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow