23.5 C
Paşcani
joi, iulie 7, 2022
Array

O cunoscută fabrică din Iaşi este scoasă în „bloc” la vânzare

Lichidatorul companiei Siretul Paşcani va organiza mai multe runde de licitaţii în octombrie şi noiembrie pentru vânzarea activelor fabricii.

Lichidatorul judiciar al fabricii de textile Siretul SA vrea să vândă în bloc activele societăţii în următoarele două luni, într-o serie de mai multe licitaţii. Şedinţele de licitaţie vor avea loc bilunar, pe datele 9 octombrie, 23 octombrie şi 6 noiembrie, şi vor urmări două grupe de active, respectiv imobile şi mobile. Bunurile imobile vor fi scoase la vânzare de la ora 12.30 şi constau clădirea georgrile, o staţie de păcură şi întregul activ imobiliar, în timp ce în rândul bunurilor mobile, ce vor fi scoase la vânzare de la ora 12.45, intră deşeuri, autoturisme, un laborator CTC, perdele şi tricoturi noi şi diverse alte bunuri. Clădirea georgrile cu suprafaţa de 2.783 mp şi terenul aferent de 4.473 mp au un preţ de pornire total în valoare de 376.000 euro, în timp ce staţia de păcură are preţul de pornire de 2.545 euro.
Celelalte active imobiliare au un preţ de pornire de 1,8 milioane euro şi constau în teren de circa 27.000 mp situat pe strada Grădiniţei, nr. 25, clădirea biroului administrativ cu suprafaţa de 260 mp, hală tricot jacquard mecanic (1165 mp), hală tricot alături de depozite fire, magazii şi caserat (1.685 mp), hala de producţie cu parter şi etaj (circa 10.000 mp), pavilionul administrativ (2.816 mp), hală de finisaj (3.900 mp) şi alte magazii, depozite, ateliere, centrală termică, bazine de apă, staţie de epurare etc. Tot la aceeaşi licitaţie, vor fi scoase la vânzare în bloc peste 500 de bunuri mobile (maşini de cusut, calculatoare, macarale hidraulice, strunguri, pompe de alimentare etc), preţul de pornire pentru acestea fiind de un milion euro.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Pașcani otrăvește pământul cu gunoaiele de pe domeniul public

Primăria Pașcani continua sa transporte remorci cu gunoaie, in...

Angajări în domeniul medical, la Pașcani

Se fac noi angajări în domeniul medical în municipiul...

Modernizări la Școala Specială Pașcani. Proiect de peste 17 milioane de lei – FOTO

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani, din zona Vale,...

Începe realizarea noii strategii de dezvoltare a Pașcaniului

Au fost stabilite firmele care urmează să facă noua Strategie Integrată...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow