25.2 C
Paşcani
joi, iulie 7, 2022
Array

O comuna din Iasi investeste 2 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor

O autoritate locala din judetul Iasi a demarat o procedura privind modernizarea unor drumuri din localitate. Primaria comunei Scobinti va aloca aproximativ un milion de lei pentru refacerea soselei care leaga scoala din satul Zagavia catredrumul judetean. Procedura a fost atribuita societatii comerciale Ted Construct SRL Iasi.

„Prin implementarea proiectului se are in vedere modernizarea drumului local in satul Fetesti intre DJ 281 si scoala Zagavia pe o distanta de 1.494 metri. Se va realiza un drum cu doua benzi de circulatie, cu carosabil prevazut cu covor asfaltic cu latimea de 5,5 metri si doua acostamente de 0,75 metri. Viteza de proiectare este de 20-40 kilometri pe ora, conform ordinului Ministerului Transporturilor. Mentionam ca valoarea estimata a achizitiei fara TVA, conform devizului general al proiectului, este de 972.670 lei. Valoarea cheltuielilor cu diverse si neprevazute este de 48.630 lei, reprezentand 5 la suta din contract”, se arata in caietul de sarcini. Primaria din Scobinti a atribuit un alt contract privind modernizarea drumului local DC 145 Scobinti-Buhalnita, ce are o lungime de 1.400 metri.

„Se va realiza un drum cu doua benzi de circulatie cu carosabil prevazut cu covor asfaltic cu latimea de 5,5 metri si doua acostamente de 0,75 metri. Mentionam ca valoarea estimata a achizitiei fara TVA, conform devizului general al proiectului, este de 1.172.120 lei. Valoarea cheltuielilor cu diverse si neprevazute este 0 lei”, se arata in caietul de sarcini. Procedura a fost atribuita firmei Eky Sam SRL Targu Frumos.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Pașcani otrăvește pământul cu gunoaiele de pe domeniul public

Primăria Pașcani continua sa transporte remorci cu gunoaie, in...

Angajări în domeniul medical, la Pașcani

Se fac noi angajări în domeniul medical în municipiul...

Modernizări la Școala Specială Pașcani. Proiect de peste 17 milioane de lei – FOTO

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani, din zona Vale,...

Începe realizarea noii strategii de dezvoltare a Pașcaniului

Au fost stabilite firmele care urmează să facă noua Strategie Integrată...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow