Array

O comuna din Iasi a cumparat un utilaj de peste 6 miliarde lei

O autoritate locala din judetul Iasi si-a achizitionat recent un utilaj de aproape sase miliarde lei vechi pentru intretinerea drumurilor din comuna.

Este vorba de primaria din comuna Siretel, autoritate care a alocat aceasta suma pentru a-si cumpara un buldoexcavator, utilaj folosit la intretinerea drumurilor din localitate.

Valoarea estimata initiala a procedurii a fost de peste 661 mii de lei, iar procedura a fost adjudecata de societatea Wexal Trans Company SRL, din comuna Beresti-Bistrita, judetul Bacau.

Aceasta a castigat procedura, dupa ce a ofertat 588 mii de lei, criteriul principal de atribuire fiind pretul cel mai scazut. Conform propriei descrieri, firma se ocupa cu „comercializarea utilajelor si echipamentelor noi si second-hand în diferite domenii de activitate: constructii, intretinere de drumuri etc., precum si in intretinerea acestora – service in garantie si post-garantie. Utilajele comercializate provin de la companii de renume si cu traditie din Comunitatea Europeana”.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole