7.7 C
Paşcani
luni, martie 20, 2023
Array

O clădire din Hîrlău, demolată

O cladire din buricul orasului Hirlau a inceput sa fie demolata. Construita in 2008, fara autorizatie din partea compartimentelor specializate, spatiul comercial nefinalizat, a inceput sa devina depozit de gunoi si loc de adapost pentru animalele fara stapan din oras. Mai mult, in ultima perioada, spun vecinii, ca era si WC public. Decizia administratie locale a venit si din partea solicitarilor proprietarilor din zona, dar si pentru ca administratorul nu a dat curs somatiilor primite de-a lungul anilor, de la Primarie.

CLADIRE HIRLAU DEMOLATA

(vezi materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT) Acesta este sunetul pe care locuitorii din centrul orasului Hirlau il asculta de cateva zile. Demolarea constructiei, inceputa de cateva zile, trebuie finalizata pana pe 10 februarie.

Proprietarii apartamentelor din zona constructiei neterminate si fara autorizatie au facut numerase sesizari la SANEPID, Primariei si Inspectoratul de Stat in Constructie. Din 2008, cand a fost inceputa lucrarea, proprietarul, Ioan Zurbagiu a lasat tot in paragina.

Pentru ca proprietarul nu a luat in seama somatiile trimise de autoritatile statului, el va suporta si cheltuielile firmei care se ocupa cu demolarea.

Demolarea constructiei, facute din boltari de beton in mijlocul orasului Hirlau si pe domeniul public sunt supravegheate indeaproape de reprezentanti de la Inspectoratul in Constructii si de la SANEPID.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow