9.1 C
Paşcani
duminică, octombrie 17, 2021
Array

O cerere de finanţare respinsă, alta aprobată. Proiectul de reabilitare a şcolii “Iordache Cantacuzino” a trecut de prima evalaure

Doar una din cele două cereri de finanţare din fonduri europene pentru reabilitarea unor şcoli, depuse de administratia din Paşcani a trecut de prima etapă de verificare. Primăria a primit răspuns, acum câteva zile, de la Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord-Est ca dosarul depus pentru Şcoala Iordache Cantacuzino a trecut de verificările de conformitate administrativa. Cea de-a doua cerere, pentru Şcoala Generală Lunca Paşcani, a fost respinsă pe motiv că în curtea unităţii a fost amenajat un grup sanitar.
Viceprimarita Gabriela Nedelcu spune că se analizează posibilitatea re-depunerii cererii de finanţare pentru dosarul respins deoarece motivele invocate de evaluatori nu ar fi reale. În ceea ce priveşte şcoala Cantacuzino, cererea de finantare va intra în etapa de evaluare tehnico- financiară.
Dacă toate documentele sunt în regulă, administraţia va primi peste 3,3 milioane de lei pentru anveloparea clădirii, schimbarea tâmplăriei şi acoperişului şi montarea de panouri solare. Cofinantarea de la bugetul local este de doar 2%.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI