13 C
Paşcani
miercuri, mai 18, 2022
Array

O casă din Târgu Frumos a luat foc

O casă din Târgu Frumos a luat foc din cauza unui conductor electric defect ori neizolat corespunzător. Până la venirea pompierilor a ars acoperişul dar şi alte bunuri. Nefericitul moment a avut loc în seară zilei de 13.

Zi cu ghinion şi mai ales din cauza neatenţiei acoperişul unei locuinţe ce aparţine unei familii din comuna Strunga a luat foc. Pompierii din Târgu Frumos au intervenit imediat cum au fost solicitaţi şi au reuşit să salveze locuinţa. Însă au ars aproximativ 70 mp acoperiş casa de locuit şi anexă cu structura din lemn şi izolator de rumeguş, 60 mp lambriu plastic, 2 ferestre din lemn, 2 uşi din lemn. Cauza probabilă a incendiului a fost un conductor electric defect ori neizolat corespunzător.

Şi Pompierii din Paşcani au fost soilicitaţi aseară, 13 septembrie în jurul orei 21.23, la stingerea unui incendiu în comuna Hălăuceşti. Aici au ars aproximativ 200 baloţi de furaje. Din primele cercetări, se pare că incendiul a fost cauzat de folosirea intenţionată a unei surse de aprindere.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow