23.7 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

O campanie cât o mie de cuvinte – Dăruiește din puținul tău!

- Advertisement -

Comunicat de presă

S-a încheiat cea de a III a ediție a campaniei “Dăruiește din puținul tău!” din Pașcani

Am fost primiți cu îmbrățișări, colinde, nerăbdare și mii de mulțumiri care ne-au dat sentimentul de împlinire, la finalul zilei, deoarece în prag de sărbători, vor fi câteva familii care vor simți Sărbătoarea Crăciunului la fel ca noi toți. L-am găsit în drumul său pe Moș Crăciun și l-am rugat să viziteze familiile puțin mai devreme de Ajun, mulți dintre copii având o foarte mare surpriză pentru ca niciodată nu l-au mai văzut până acum.

Cred că o fotografie face mai multe decât o mie de cuvinte, astfel încât vă invităm să urmăriți ce am surprins astăzi în vizita noastră și ce au reușit niște oameni simpli să realizeze prin donații și gândurile bune ale celor de acasă.

Mulțumesc celor care au donat și aș vrea să felicit inițiativa multora de a schimba ceva în acest mic oraș, Pașcani, în care mulți am copilărit și în care revenim cu drag de fiecare dată.

Nu aș fi reușit să duc la bun sfârșit această campanie fără sprijinul permanent al Elenei Huțanu care a dorit din toată inima să ajute aceste familii, voluntarilor din cadrul „Asociației Lumină și Dar”, Magazin Reflex pentru haine și încălțăminte (9400 lei), cuplului anonim (3000 lei), persoanei anonime (2200 lei), familiei din Germania (100 euro), famiililor din Italia, familiei din Roman (150 kg de legume și 100 euro), domnului Sorin Olariu care a fost alături încă de la prima ediție a campaniei, familiei Puiu, Salon Ella Beauty și al Magazinului Ioana.

Mai sunt încă donații care urmează să intre în cont, astfel mă voi ocupa și de celelalte situații ale familiilor precum datorii pe care le au acestea, rate și împrumuturi pe care cei care au vrut să-și păstreze anonimatul doresc să le ajute în acest sens.
Vă mulțumesc pentru tot și vă aștept cu aceleași gânduri bune pentru familiile nevoiașe în următoarea campanie “Dăruiește din puținul tău”- ediția a IV a!

Lazăr Octavian- inițiator proiect “Dăruiește din puținul tău” Pașcani

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow