0.8 C
Paşcani
duminică, ianuarie 29, 2023

O butelie a explodat într-un apartament din Hârlău. Un minor a fost dus la spital

O butelie a explodat într-un apartament de la etajul IV al unui bloc din Hârlău, de pe strada Alexandru Lăpușneanu.

UPDATE: Dr. Sidonia Susanu despre caz: „După evaluarea în cadrul Unităţii Funcţionale de Arşi s-a stabilit diagnosticul de Arsură grad II B extremitate cephalică şi membre superioare, 8% suprafaţa corporală. Copilul nu prezintă arsură de căi aeriene, (din fericire copilul este stabil hemodinamic şi respirator). Va rămâne internat în Unitatea Funcţională de Arşi pentru traramentul leziunilor de arsură. Copilul nu a fost expus direct suflului exploziei, fiind în altă cameră decât cea în care a explodat butelia”

UPDATE: Copilul va fi transportat cu elicopterul SMURD la Iaşi. El este în vârstă de doi ani şi are o arsură facială. “Este stabil  hemodinamic”, a precizat Alina  Belu, managerul Spitalului de Copii Iasi.

TEXT INITIAL: În urma incidentului un minor a fost rănit şi dus de familie la spitalul din localitate. Explozia nu a fost urmată de incendiu. La locul accidentului au intervenit o autospecială de intervenție și stingere şi un echipaj de prim ajutor calificat. La locul interventiei au fost solicitate echipaje de la EON și de la Inspectoratul de Stat în Construcții. S-au autoevacuat 10 adulți și 5 copii, ei nu au necesitat îngrijiri medicale.

Sursa Ziarul de Iasi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow