More

  Bunica internata cu rani la spital, după o tentativă de viol

  Array

  Zi cu ghinion pentru o bătrână dintr-o localitate de lângă Paşcani. Crezând în bunătatea oamenilor,dar şi pentru că anii nu îi mai permit să meargă mult pe jos, a acceptat ajutorul unui tânăr care s-a oferit să o ia cu căruţa. Pe drum însă bărbatul a încercat să o abuzeze sexual pe femeie.
  O bătrână din Topile a ajuns în stare gravă la Spitalul din Paşcani după ce ar fi fost agresată de un tânăr. Femeia de 87 ani a fost găsită astăzi după amiază pe raza comunei Valea Seacă de Poliţiștii locali.

  Aceasta le-a povestit agenţilor de poliţie că un tânăr, pe care nu îl cunoaşte, s-ar fi oferit să o ia cu căruţa până în locul unde trebuia să ajungă. Într-o zona mai retrasă, bărbatul a bătut-o şi a încercat să o violeze. Speriată,bătrână s-a luptat cu agresorul şi a reuşit să scape.
  Oamenii legii au transportat-o pe victima la CPU din Paşcani, unde în urma investigaţiilor s-a confirmat cele spuse de bătrână.
  Poliţia face cercetări în acest caz pentru a-l găsi pe agresor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Program special pentru colectarea hartiei, plasticului si metalului

  Schimbari importate la Pascani, privind programul de colectare al gunoiului. Incepand de pe 25 ianuarie a.c. operatorul de salubritate nu va mai...

  Trei morți în urma unui accident rutier în județul Iași – VIDEO

  Un accident foarte grav s-a produs joi la amiază în localitatea Scânteia. Trei persoane au murit. Un autocamion și un autoturism s-au ciocnit violent...

  Anunt de pierdere

  Pierdut registru unic de control nr. 957783 - 705- 2007 al SC SELGLAST COMPANY SRL, CUI 21374849, J22/784/2007. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI