27.4 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022

O bandă de minori din Lespezi a tâlhărit prin violenţă o femeie în trenul Iaşi – Suceava

Când trenul a oprit la Paşcani, cei patru au atacat cu violenţă o femeie şi i-au furat geanta. Deşi le ghicise intenţiile mai înainte, anunţând şi conductorul, femeia nu s-a putut apăra. Doi dintre ei au fost internaţi într-un centru educativ pentru o perioadă de un an.

O femeie de 70 de ani a fost jefuită în tren de un grup de puşti. Îşi dăduse seama de intenţiile băieţilor şi a atras chiar atenţia conductorului. Intervenţia verbală a acestuia nu a ajutat însă la nimic, tinerii profitând de prima ocazie pentru a o jefui pe femeie. Fiind în majoritate minori, ei au fost trataţi cu relativă blândeţe.

Un grup de patru tineri, cu vârste cuprinse între 13 şi 18 ani a venit pe 4 ianuarie la Iaşi, în plimbare. A doua zi, la ora 3.38, ei s-au urcat în trenul Iaşi – Suceava Nord pentru a se întoarce acasă, la Lespezi. În primul vagon, băiatul de 13 ani şi altul de 16 ani au văzut pe o banchetă, singură, o femeie de 70 de ani care îşi verifica telefonul mobil.

Lângă ea se afla o poşetă. Unul dintre băieţi a întrebat-o pe călătoare dacă a văzut o femeie cu un copil. Aceasta a răspuns că nu, dar întrebarea i-a ridicat suspiciuni. Şi-a pus imediat telefonul în poşetă, pe care a luat-o în braţe. Când l-a văzut pe conductor, i-a atras atenţia că un grup de tineri umblă prin tren şi ceva nu este în regulă cu ei. La rândul său, conductorul le-a atras atenţia tinerilor că au speriat-o pe femeie şi le-a cerut să se mute în ultimul vagon din tren. De asemenea, le-a interzis să mai umble prin tren şi le-a cerut să coboare imediat ce trenul ajunge la Paşcani.

Avertismentul conductorului nu i-a impresionat pe băieţi, care după un scurt sfat s-au hotărât „să o facă” pe femeie, presupunând că are mulţi bani asupra ei. Când trenul a oprit la Paşcani, unde staţionează două minute, au acţionat rapid.

Continuarea pe Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow