25.4 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
25.4 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
Array

O avere pentru sigilarea gropilor de gunoi de la Pașcani, Târgu Frumos și Hîrlau

Ultimele știri

Depozitele de deseuri menajere din Pascani, Targu Frumos si Harlau urmeaza sa fie sigilate in maxim un an si jumatate. In cursul zilei de astazi, 13 ianuarie, la Consiliul Judetean Iasi, a fost semnat contractul de executie cu societatea care a castigat licitatia. Valoarea investitiei este de cca 16,6 milioane de lei, din fonduri europene.

Mentionam ca depozitul de la Valea Seacă se intinde pe o suprafata de 3,5 hectare, cel de la Targu Frumos pe 2,7 hectare, iar cel de la Harlau pe 2 hectare de teren.

Lucrările de execuție prevăd implementarea unui sistem complet de închidere în conformitate cu legislația națională care cuprinde sigilarea gropii, puturi de extragere, colectare si transport a biogazului precum si imprejmuirea drumurile de accces.

Tot in cadrul proiectului ar urma sa fie amenajata o statie de transfer la Ruginoasa, transportul si depozitarea gunoiului urmand sa fie facute la groapa ecologica de la Tutora Iasi.

Materialul video poate fi vizionat pe www.bittv.info

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
25.4 ° C
26.3 °
22.2 °
54 %
3kmh
4 %
Dum
27 °
lun
29 °
mar
27 °
mie
31 °
joi
35 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI