20.2 C
Paşcani
miercuri, octombrie 5, 2022

O asociatie din Iasi vrea sa organizeze un cros pentru scoli la Pascani

- Advertisement -

La inceput de an, o organizatie non profit din Iasi vine cu o idee care sa ajute scolile din municipiul Pascani. Fundatia Comunitara Iasi, cea care organizeaza de mai multi ani „Crosul pentru scoli’, vrea ca editia din acest an sa se desfasoare in municipiul Pascani. Joi, doi reprezentanti ai ONG-ului au venit in audientele tinute de Primaria municipiului pentru a vorbi cu viceprimarul, Gabriela Nedelcu.

Organizatorii au cerut alesilor locali sa ii lase sa isi desfasoare activitatea pe Stadionul Municipal si de asemenea, sa ii ajute cu inchiderea traficului rutier pe o anumita ruta, in ziua desfasurarii concursului.

Ce presupune mai exact acest proiect? Scolile participante inscriu in concurs anumite idei care sa ajute unitatea de invatamant, fie dotarea cu echipamente, infiintarea unor laboratoare sau orice altceva. Apoi, se fac tot felul de targuri sau evenimente caritabile pentru strangerea de fonduri. Totul are loc sub consilierea fundatiei. La final, asociatia organizeaza un cros cu toti participantii unde se ofera si premii.

Administratia locala din Pascani si-a aratat deschiderea fata de acest proiect, care ar urma sa aiba loc in luna mai.

Pentru mai multe detalii despre evenimentul „Cros pentru scoli” puteti consulta site-ul cu acelasi nume.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow