More

  O altfel de colectivizare: Pascanenii care refuza asociatiile de proprietari vor ramane fara apa si caldura

  Array

  asociatii de proprietari

  Administratia locala ar putea adopta in curand masura pentru infiintarea asocitatiilor de proprietari. Din primavara acestui an, Primaria va incerca sa ii oblige pe pascaneni pentru a se infiinta in asociatii de proprietari, asta daca nu o vor face benevol conform prevederilor legale.

  Mai mult, autoritatile locale vor sa ii convinga pe operatori sa nu mai furnizeze utilitati celor care nu fac parte dintr-o asociatie de proprietari, dupa modelul Iasului.

  Legat de propunerea pe care Primaria a facut-o in acest sens, cei doi operatori locali s-au aratat de acord cu aceasta idee.

  Georgeta Sandu, directoarea Regiei Autonome de Gospodarie Comunala, spune ca infiintarea asociatiilor de proprietari ar putea avea ca efect scaderea pretului la utilitati pe cotele comune.

  Directorul Prest Serv Apa, Ioan Prisecaru spune ca aceasta este cu adevarat o solutie iar in cazul in care conducerea orasului va lua o astfel de decizie, o va respecta.

  Executivul a dispus in luna noiembrie 2012, reorganizarea serviciului de indrumare a asociatiilor de proprietari, avand deja un nou sef interimar in persoana lui Sorin Blascu. Urmeaza, dupa votarea bugetului local, sa fie organizat un concurs pentru desemnarea sefului acestui serviciu. In momentul de fata se lucreaza la un pachet de masuri care fi vi prezentat pascanenilor incepand cu luna martie pentru a cunoaste avantajele unei asociatii de proprietari.

  Mentionam ca, in Pascani exista 26 de asociatii de locatari dintre care cele mai multe sunt situate in zona deal, mai exact 21 in timp ce in zona vale exista doar 5 astfel de asociatii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Scandal pentru secretara viceprimarului

  Legislativul pascanean a modificat organigrama Primariei pentru angajarea unei secretare la cabinetul viceprimarului. Subiectul a fodt discutat la in sedinta ordinara care a avut...

  Tu ți-ai creat cont de client ApaVital? Poți câștiga un premiu de 200 lei!

  Protejarea mediului înconjurător a constituit dintotdeauna o prioritate pentru ApaVital. Utilizarea instrumentelor de comunicare disponibile în mediul online reprezintă o metodă prin intermediul căreia...

  Slujbă religioasă și activități culturale dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, la Pașcani

  Vineri, 26 februarie, in municipiul Pascani au avut loc manifestari dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, ce au facut parte din cea de-a XXV-a editie a...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp