28.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

O adolescentă din comuna Lespezi a dispărut. UPDATE: Copila a fost găsită

Update: Fetita in varsta de 12 ani din Heci, data disparuta miercuri de parinti a fost gasita de politisti in aceeasi zi, dupa lasarea intunericului, pe raza judetului Cluj. Potrivit unor surse, copila s-ar fi deplasat cu trenul si vroia sa ajunga la un baiat si el minor, cunoscut pe retelele de socializare.

Pentru gasirea sa, politistii Biroului Urmariri Iasi au beneficiat de sprijinul politistilor de la Biroul Urmariri Cluj, Politiei Transporturi Iasi si Cluj si Politiei Municipiului Pascani. De asemenea, suportul de specialitate a fost asigurat de Directia de Operatiuni Speciale si Unitatea Teritoriala de Analiza a Informatiilor.

 

Poliţiştii ieşeni caută o minoră care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea minorei sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

La data de 10 noiembrie a.c., poliţiştii Postului de Poliție Lespezi au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, STĂNESCU IONELA PETRONELA, de 12 ani, a plecat de la domiciliul său din satul Heci, comuna Lespezi şi nu a mai revenit.

Semnalmentele minorei: înălţime 1,30 m, greutate 30 de kilograme, păr şaten, ochi căprui. Are un semn din naștere pe gamba stângă.

Nu se cunosc articolele vestimentare pe care le purta când a plecat de acasă.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

IPJ IASI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow