23.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Nuntă și botez de probă, la Casa de Cultură din Pașcani

Vă pregătiți pentru nuntă sau botez în acest an? O pășcăneancă a organizat un târg care să cuprindă cele necesare pentru desfășurarea unui asemenea eveniment, de la torturi și prăjituri până la hăinuțe pentru bebeluși, dar și pentru cei mari. La prima ediție a evenimentului, vizitatori s-au arătat mulțumiți de cele prezentate și chiar au făcut programări.

Și pentru că imediat după Postul Paștelui vor avea loc zeci de evenimente, Ana Maria Mandric pasionată de bucătărie și care coordonează activitatea Atelierului de Gust Bun – firmă de catering, a venit în întâmpinarea tuturor mirilor sau proaspeților părinți cu persoane care își oferă serviciile pentru momentul potrivit.

Din cadrul târgului nu au lipsit hainele de sărbătoare pentru adulți dar și pentru bebeluși, degustările de vin sau mâncare, programare la coafură, manichiură și machiaj, probele pentru muzică. Participanții au stat la dispoziția clienților și le-au răspuns întrebărilor.

Menționăm că la eveniment au participat Atelierul de Gust Bun – organizator, The art of make-up, Magazinul Ioana, Maia Styl, Salon Victoria, Muzical Band Iasi, FotoPi, Corporate Business Event.

Intrarea la eveniment a fost liberă.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow