8 C
Paşcani
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
Array

Nuntă de coşmar la Paşcani: Ginerele şi-a bătut soacra şi cumnaţii după ce i-au dăruit 1.500 de euro (FOTO)

Risca Daniel, fratele mireseiScene de cosmar pentru fratii si mama unei mirese din Pascani. Proaspatul sot al tinerei este acuzat de rude ca le-a batut chiar la sfarsitul evenimentului dupa ce i-au daruit mai bine de 1.500 de euro.

Situatia incredibila s-a inregistrat in fata restaurantului “Select” in timp ce petrecerea era pe sfarsite. Daniel Risca, in varsta de 34 de ani, fratele miresei, sustine ca a fost calcat in picioare impreuna cu fratele si mama sa chiar de catre viitorul cumnat alaturi de rudele venite din partea lui.

Risca Daniel, fratele miresei 1Imediat dupa ce a inchinat impreuna cu fratele sau Florin suma de 1.000 de euro si 20 de milioane de lei vechi, in jurul orelor 05:00 dimineata, barbatul a fost lovit de catre mirele Vlad Holbura, in varsta de 27 de ani. Tanarul a tabarat pe cumnati cu pumnii si picioarele impreuna cu celelalte rude din zona Motca si Boureni, iar in invalmaseala a pocnit-o si pe soacra sa careia i-a scos un dinte si i-a afectat alti trei.

Potrivit sotiei victimei, situatia a fost tensionata pe intreg parcursul zilei, iar spre dimineata a degenerat intr-o bataie generala. Femeia a fost amenintata in timpul petrecerii cu moartea chiar de catre cel care trebuia sa ii asigure buna dispozitie.

Din spusele acestora, totul ar fi pornit dupa ce fratii miresei au dat o dedicatie muzicala iar mirele si muzicantul au refuzat sa le faca pe plac. Oamenii declara ca nu au patit in viata lor asa ceva si ca vor depune plangerele impotriva noului cumnat. Mai mult ei il acuza pe acesta ca a premeditat tot incidentul si a asteptat pana ce rudele lor au plecat acasa dupa care i-au calcat in picioare.

In urma evenimentului la fata locului s-a deplasat un echipaj de politie care nu l-au gasit pe mirele agresiv. Cel mai probabil pe numele agresorului va fi intocmit un dosar penal pentru loviri si alte violente, in urma plangerilor formulate de cumnati.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow