14.3 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Array

Numarul persoanelor agresate din zona Pascani creste ingrijorator. Medicii dau vina pe consumul de alcool

Numarul persoanelor agresate ajunse in Spitalul Municipal Pascani este unul ingrijorator. In ultima perioada, zeci de persoane au ajuns cu diferite traumatisme in urma conflictelor iscate de cele mai multe ori din cauza consumului  de alcool. Numai sambata, 29 septembrie in compartimentul de Primiri Urgente s-au prezentat 10 persoane agresate, unele in stare deosebit de grava. Medicii pascaneni spun faptul ca este sezonul in care acest numar creste de obicei datorita licorilor de toamna.

Un barbat de 39 ani din comuna Tatarusi a fost adus de ambulanta, fiind in stare grava dupa ce s-a batut cu niste consateni. Doctorii au stabilit faptul ca barbatul suferise un traumatism cranio cerebral si un traumatism toraco-abdominal, iar din acest motiv el a fost directionat catre UPU “Sfantu Spiridon”.

Un alt caz ajuns cu ambulanta la spital dupa ce a fost victima unei agresiuni este acela al unui barbat de 57 ani din Holboca  care pe fondul consumului de alcool a intrat in conflict cu o serie de persoane cu care s-a luat la bataie. Si acesta a ajuns in stare grava la spital cu traumatism cranio cerebral si traumatism toraco-abdominal, directionat catre Compartimentul Primiri Urgente al Spitalului “Sfantul Spiridon” Iasi.

Nici duminica, 30 septembrie doctorii pascaneni nu s-au plictisit pentru ca persoanele agresate au continuat sa vina la spital. Un tanar de 19 ani din Helesteni a mers la discoteca unde, inevitabil a baut si a devenit irascibil. Fapt ce nu a fost deloc pe placul altor consateni care l-au luat la bataie. A fost chemata ambulanta care l-a transportat pe tanar la Spitalul municipal Pascani, unde doctorii au stabilit faptul ca acesta a suferit o fractura de mandibula stanga si a fost trimis la Clinica Buco-Maxilo-Faciala Iasi.

Alte articole