More

  Număr record de căsătorii week-end-ul trecut

  Array

  În acest sfârșit de săptămâna 17 perechi de îndrăgostiți au spus DA în fața ofițerului stării civile. La marele eveniment, alături de proaspeții însurăței, au fost membrii familiei, nașii dar și prietenii apropiați. După oficierea căsătoriei, noile familii au făcut fotografii alături de cei prezenți pe spațiul verde din fața primăriei, apoi s-a lăsat cu distracție până spre dimineață, la restaurantele din Municipiu.

  Sâmbătă și duminică au fost zile pline de oficiere căsătorii. Ba la Starea Civila, ba la biserici. Mirii au ales această perioadă din an și datorită vremii frumoase, dar și pentru că luna august e perioada concediilor, mulți dintre ei lucrează sau au familii plecate la muncă în străinătate.

  Printre cele 17 perechi de soț și soție se află Florin și Alina, care lucrează de mai mulți ani în Italia. Printre invitații lor la nuntă au fost și copii lor, o fetiță și un băiat.

  Părinții le doresc proaspeților căsătoriți sănătate, înțelegere dar și binecunoscuta urare „Casa de piatra”. Familiile au, de asemenea, așteptări din partea tinerilor cum ar fi să contribuie la mărirea familiei cu un nepot sau o nepoată.

  Cuplurile au avut posibilitatea să aleaga cine să le oficieze relația. Unii dintre ei au spus Da în fața primarului Pantazi Dumitru.

  Chiar dacă jumatate din august e post, tinerii au vrut neapărat ca marele eveniment să se desfășoare în această lună. De aceea, la primăria Pașcani cununiile civile au început încă de joi când au fost oficiate șapte căsătorii și alte două vineri.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Municipiul Pașcani și orașul Tg. Frumos din județul Iași, fruntașe la numărul de doze de vaccin anti-COVID-19 administrate populației

  Municipiul Pașcani și orașul Tg. Frumos din județul Iași, fruntașe la numărul de doze de vaccin anti-COVID-19 administrate populației. //

  Concurs pentru funcția de consilier debutant, la Miroslovești

  Administrația locală din comuna Miroslovești scoate la concurs o funcție publică vacantă în cadrul Compartimentului Financiar Contabil. Este vorba despre un post de consilier debutant, clasa I. //

  O stradă din Târgu Frumos, în plin proces de reabilitare | FOTO

  Într-o postare apărută pe pagina de facebook, primarul orașului Târgu Frumos, Ionel Vătămanu, anunță că au început lucrările pentru reabilitarea străzii Tudor Vladimirescu. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet