10.4 C
Paşcani
duminică, aprilie 2, 2023
Array

Număr mare de amenzi pentru șoferi

În Pașcani șoferii nu respectă legile, iar Poliția are suficiente motive să oprească conducătorii auto pentru verificări și aplicare de contravențiuni. Viteza este un motiv important al acestor opriri, dar și faptul că șoferii nu opresc la trecerile de pietoni și nu respectă ceilalți participanți la trafic. Zece din cei nouă șoferi care și-au pierdut permisul ieri, au fost sancționați pentru că nu respectă pietonii și nici nu țin cont de trecerile marcate corespunzător pentru aceștia.

Un tânăr din Pașcani, H.Andrei, de 21 ani,  a fost amendat pentru că nu a respectat pietonii și nici marcajul de trecere, în centrul orașului, pe strada Ştefan cel Mare, iar pentru asta a primit amenda de 390 de ron, iar permisul i-a fost suspendat.

În data de 03.02.2015, polițiștii Biroului Rutier Paşcani au acţionat în municipiul Pașcani în intervalul orar 9-17.00,

pentru prevenirea accidentelor rutiere, cât şi pentru depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de participanţii la trafic care nu respectă regulile de circulaţie.

Din cele controlate 83 de autovehicule controlate pentru 61 de soferi au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de circa 14.000 lei. Printre abaterile constatate de polițiști enumerăm: viteză neregulamentară (24), neacordare prioritate pietoni (9).

Reamintim că începând de vineri amenzile de circulație se  măresc,  așadar șoferii ar trebui să fie mai atenți la volan, să respecte legile și participanții la trafic, altfel riscă să plătească scump pentru asta.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow