More

  Nu vă lăsați păcăliți! Nu dați bani pe aceste verighete

  Atenție pășcăneni la metoda “verigheta”. Umblă prin oraș de vreo câteva zile, din nou, persoane care vor să scoată bani de la voi prin așa zisa verighetă de aur găsită. Se pare că multe persoane au fost păcălite. Oamenii legii fac cercetări pentru a-i pedepsi pe cei vinovați.

  Atenție pășcăneni! Nu vă lăsați păcăliți! Nu dați bani pe aceste verighete. Nu este prima dată când prin oraș umblă diferiți oameni, femei sau bărbați, care încearcă să vă convingă să cumpărați o verigheta care ar fi din aur și că ei se grăbesc și nu au timp să meargă la amanet pentru a le valorifica.

  Apelul pentru atenție sporită a fost făcut și pe internet, de către un cetățena. – vezi aici.

  “De cateva saptamani pe strazile orasului Pascani umbla un “domn” care “gaseste” o verigheta de “aur” si incearca sa o vanda! Nu va lasati pacaliti! am incercat sa i fotografiez fata! ” spune un pășcănean.

  Se pare că multe femeie au căzut în plasa bărbatului și au scos bani din buzunar pentru a achita așa zisa bijuterie de aur. Și personalul de la societățile de amanet trag un semnal de alarmă, mai ales că în ultima perioadă mulți cetățeni vin la magazin cu astfel de inel.

  Menționăm că în imagine este bărbatul care a încercat astăzi să păcălească mai multe persoane din Pașcani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bărbat de 69 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Peste două mii de locuri libere pentru vaccinare cu Pfizer şi Moderna în tot judeţul

  Peste două mii de locuri libere pentru vaccinare cu Pfizer şi Moderna în tot judeţul. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet