14.4 C
Paşcani
joi, iunie 8, 2023

Nu vă lăsați păcăliți! Nu dați bani pe aceste verighete

Atenție pășcăneni la metoda “verigheta”. Umblă prin oraș de vreo câteva zile, din nou, persoane care vor să scoată bani de la voi prin așa zisa verighetă de aur găsită. Se pare că multe persoane au fost păcălite. Oamenii legii fac cercetări pentru a-i pedepsi pe cei vinovați.

Atenție pășcăneni! Nu vă lăsați păcăliți! Nu dați bani pe aceste verighete. Nu este prima dată când prin oraș umblă diferiți oameni, femei sau bărbați, care încearcă să vă convingă să cumpărați o verigheta care ar fi din aur și că ei se grăbesc și nu au timp să meargă la amanet pentru a le valorifica.

Apelul pentru atenție sporită a fost făcut și pe internet, de către un cetățena. – vezi aici.

„De cateva saptamani pe strazile orasului Pascani umbla un „domn” care „gaseste” o verigheta de „aur” si incearca sa o vanda! Nu va lasati pacaliti! am incercat sa i fotografiez fata! ” spune un pășcănean.

Se pare că multe femeie au căzut în plasa bărbatului și au scos bani din buzunar pentru a achita așa zisa bijuterie de aur. Și personalul de la societățile de amanet trag un semnal de alarmă, mai ales că în ultima perioadă mulți cetățeni vin la magazin cu astfel de inel.

Menționăm că în imagine este bărbatul care a încercat astăzi să păcălească mai multe persoane din Pașcani.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow