27.6 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Nu vă îngrijorați, rețelele WiFi nu sunt periculoase pentru sănătate

De frică să nu se radieze, există foarte multe persoane care evită să aibă un router în casă, cu toate că rețelele WiFi nu sunt periculoase.

Este suficient să căutați pe internet care sunt riscurile de sănătate la care vă expuneți în momentul în care aveți o rețea WiFi în preajmă și veți fi uimiți de volumul semnificativ de rezultate care confirmă acest lucru. Realizați aceeași căutare în engleză iar numărul articolelor este însutit. În realitate însă, toate acelea sunt mincinoase.

In practică, fiecare are dreptul să creadă ce vrea și să accepte orice filozofie de viață ca fiind adevărată și ancorată în realitate. În ceea ce privește rețelele WiFi însă, acestea pot fi fără probleme tăiate de pe listă. Există o întreagă teorie care infirmă efectele negative ale rețelelor wireless și aceea o voi detalia mai jos.

Nu mai credeți tot ce citiți pe internet

În funcție de ceea ce cauți pe internet și modul în care formulezi o întrebare, cu siguranță vei găsi o pagină de forum sau un articol care este de acord cu tine. Mai ales când vine vorba de boli sau efectele nocive cauzate de orice, posibilitățile sunt nelimitate. Alege felul tău de mâncare favorit, activitatea ta preferată și pune pe Google în fața acelui lucru ,,efectele negative ale”. Nu va trebui să cauți prea mult până când ți se va confirma că cineva are foarte multe ,,argumente” în acea direcție. Cât de periculoasă este medicina modernă, cât de periculoase sunt telefoanele mobile, cât de periculos este să folosești un cuptor cu microunde pentru a-ți încălzi mâncarea și, nu în ultimul rând, cât de periculoase sunt rețelele WiFi. Vizavi de efectele nocive ale unui router wireless în preajma voastră, găsiți articole care confirmă că poate cauza cancer, că nu te lasă să dormi noaptea, generează hiperactivitate la copii și nu numai.

În realitate, partea macabră și nocivă a acestei ecuații este că oamenii cred respectivele articole, le distribuie pe Facebook, Twitter și alte rețele sociale sau le citează în interacțiunile de zi cu zi cu prietenii. Rețelele WiFi, pe termen lung, pot provoca moartea, cauzează cancer, afectează dezvoltarea fizică și emoțională a copiilor.

 

Continuare pe Playtech.ro

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow