30 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
30 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Nu vă îmbolnăviți – Spitalul din Pașcani nu are vaccin antitetanos

elefant.ro
oferta.oceancredit.ro
answear.ro
elefant.ro
vivacredit.ro
creditprime.ro
horacredit.ro/
fashiondays.ro
credius.ro

Ultimele știri

Mare atenţie în această perioadă la tăieturi, lovituri sau înţepături cu diferite obiecte deoarece Spitalul Municipal nu are serul care trebuie administrat în astfel de cazuri, iar riscul de deces este crescut.
Atenţie mare, nu vă loviţi, nu vă tăiaţi sau înțepați cu obiecte ascuţite în această perioadă deoarece Spitalul din Paşcani nu are vaccin antitetanos. De o săptămână, pacienţii care au nevoie de acestă imunizare sunt trimişi la Boli Infecţioase din Iaşi sau sunt îndrumaţi să achiziţioneze serul din farmacii dacă o parte dintre acestea îl mai au în stoc.

Reprezentanţii unităţii medicale spun că personalul de la achiziţie discută zilnic cu furnizorii pentru a găsi o soluţie în rezolvarea acestei probleme.

Menţionăm că tetanosul este o boală fatală, cauzată de bacteria Clostridium tetani. Boală debutează cu spasme şi rigiditate musculară care se instalează la nivelul capului şi gâtului, apoi la întregul corp, urmat de deces.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
30 ° C
30.4 °
29.9 °
51 %
2.7kmh
37 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI