22.2 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
22.2 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Nu suntem actionari la Apa Vital. Aproape tot profitul revine Consiliului Judetean

answear.ro
elefant.ro
creditprime.ro
creditfix.ro
horacredit.ro/
credius.ro
oferta.oceancredit.ro
vivacredit.ro
elefant.ro

Ultimele știri

Primaria Pascani nu este actionar la societatea judeteana de apa si canalizare. Asadar nu beneficiaza de profitul inregistrat de societate din exploatarea serviciior de apa si canalizare. Intr-o conferinta de presa organizata astazi la sediul Primariei , edilul municipiului a explicat ca profitul soeictatii este una din sursele care alimenteaza fondul din care se fac reparatiile si investitiile in retelele de apa si canalizare.
Confor datelor de pe site-ul societatii 99,97% din actiunile societatii sunt detinute de Consiliul Judetean Iasi iar restul de apte 89 de unitati administrative din judet. Cele doua municipii, Iasul si Pascaniul nu sunt pe lista actionariatului. Asadar profitul anual urmeaza sa ajunga in proportie de peste 99,97% la Consiliul Judetean iar restul la celelalte localitati din judet. Banii sunt apoi trimisi de societate in contul institutiei apoi returmati in bugetul de investitii. Profitul inregistrat de ARSACIS in anul 2014 este 6,6 milioane de lei. Totusi profitul Consiliului Judetean ar trebui sa fie folosit de operator pentru investitii in tot judetul acolo unde este nevoie.
Mentionam ca orasul Targu Fumos detine doar 10 actiuni iar Harlaul 50 de actiuni din aproape 790 000 de actiuni. Apa Vital este o societate pe actiuni, cu capital public nu privat.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
22.2 ° C
22.4 °
21.2 °
87 %
1.6kmh
22 %
vin
30 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
26 °
mar
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI