10.2 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Nu plătiţi locurile de veci la cimitirul din Paşcani. Sunt gratuite! Dacă vi se cer bani depuneţi o reclamaţie la Primărie

Anunţ importat pentru păşcăneni. Locurile de veci din cimitirul de la Biserică Înălţarea Domnului nu pot fi vândute, înstrăinate, sau date în folosinţă contra cost. Le puteţi obţine gratuit, fără nici un leu iar cine va cere o face în mod ilegal. Asta deoarece terenul respective este al Primăriei Paşcani nu al preoţilor, deţinătorilor de morminte sau al bisericii. Trebuie achitate, in schimb, cheltuielile de intretinere. Precizările au fost făcute de viceprimarul Vasile Axinte, aseară, în cadrul emisiunii “Pulsul Zilei”, în contextul în care tot mai multe persoane sau plâns că au fost nevoie să păţească sume mari de bani pentru a găsi un loc de veci în cimitir.
Reprezentantul Primăriei a mai spus că administratia locală a reluat demersurile de amenajare a noului cimitir, în cartierul Fântânele.
Menţionăm că toate aceste probleme au apărut din cauza faptului că nu mai este teren în cimitir pentru noile locuri de veci, de ani buni de zile. Reprezentanţii administratiei locale au promis că vor amenaja un nou cimitir dar investiţia a fost blocată în urma unor contestaţii şi negocieri privind terenul pentru calea de acces.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow