29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Nu mai tăiați copacii din cartiere

vivacredit.ro
elefant.ro
credius.ro
horacredit.ro/
creditprime.ro
answear.ro
elefant.ro
fashiondays.ro
oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

A devenit o modă la Paşcani să fie tăiaţi copacii care îi deranjeazza pe locatarii de la bloc. Unii pentru că fac umbră alţii pentru că sunt prea aproape de ferestre sau pur şi simplu pentru că înfloresc.

Astfel de reclamaţii, din ce în ce mai dese sunt făcute de unii păşcăneni mai sensibili, la audienţele de la Primărie. Solicită ca arborii să fie doborâţi şi de cele mai multe ori aşa se întâmplă.

Dornici să rezolve imediat problema, muncitorii de la Gospodărie Comunală îşi pun drujbele în funcţiune şi nimicesc pe capete fabricile naturii de făcut oxigen.

Nu toţi vecinii femeii sunt de accord cu cele spuse de aceasta. De exemplu, această familie din blocul A4, scara D spun că nu îi deranjează deloc pomii ba mai mult sunt bineveniţi mai ales în sezonul cald deoarece fac umbră.

Mentionan că în urmă cu două zile aceeaşi problema a fost într-o comună de lângă Paşcani. la Ruginoasa doi vecini s-au certat din cauza unor salcâmi înalţi de peste 30 de metri.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
29.6 ° C
31.5 °
24.1 °
68 %
1.8kmh
19 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI