24.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Nu mai înjuraţi poliţiştii! Un consilier cere ca elevii să fie învăţaţi să respecte instituţiile publice

 

Poliţiştii locali din Paşcani au ajuns bătaia de joc a scandalagiilor. Sunt înjuraţi şi scuipaţi atunci când îndrăznesc să vină în control, mai ales în pieţele agroalimentare. Situatia jenantă a fost relatată chiar de un consilier local, în şedinţa de la sfârşitul lunii trecute. Vasile Avramiuc a spus că a fost martor, fără să vrea, la câteva astfel de întâmplări în piaţa din Deal şi cea din Vale.
Consilierul păşcănean a adus în discuţie şi nepăsarea păşcănenilor care preferă să asiste la astfel de abuzuri şi chiar să le încurajeze. Nu de puţine ori injuriile au venit din partea lor pentru ai descuraja pe poliţişti, a spus alesul local.
Vasile Avramiuc crede că problema poate fi rezolvată prin educaţie. El a cerut ca elevii să fie învăţaţi în şcoli să respecte legea şi autorităţile locale şi centrale şi să nu mai fie indiferenţi.
Subiectul a fost discutat în contextul în care comandantul Poliţiei Locale a prezentat un raport de activitate. Consilierii au spus că sunt nemulţumiţi de activitatea poliţiştilor şi că aceştia ar trebui să îşi intensifice acţiunile pentru păstrarea ordinii şi liniştii publice.
Şeful instituţiei a precizat că numărul de poliţişti este insuficient şi că au avut ca misiune numeroase activităţi suplimentare printre care şi pază investitiilor aflate în derulare sau a alimentelor de la UE.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow