More

  Nu mai au linişte din cauza prafului şi a maşinilor. Lucrările pe strada Unirii au fost sistate pentru câteva zile

  Array

  str decopertata

  Lucrările de asfaltare a străzii Unirii vor fi reluate de săptămâna viitoare. O spune chiar reprezentantul administratiei locale după ce constructorul a fost nevoit să inceteze activitatea pentru a fi schimbată o conductă care nu era prevăzută în proiect. Este vorba despre un canal de deversare de la uzina care se vărsa într-un pârâu din apropiere iar acum Primăria trebuie să rezolve acest problema.
  Lucrările au început de câteva săptămâni de zile şi trebuie finalizate în acest an. S-a început cu cea mai dificilă porţiune de drum, acolo unde este pavajul de piatră. După ce va fi scos iar drumul va fi amenajat pentru asfaltare circulaţia va fi reluată, cu restricţii pe un singur sens de mers.
  În acesta perioada traficul rutier a fost deviat pe de pe strada 1 Mai pe strada Dealul Spirii. Locuitorii sunt nemulţumiţi că din cauza maşinilor care circulă cu viteza pereţii caselor au început să se crape. Cele mai mari probleme sunt de la maşinile mari. Au fost puse indicatoare de reducere a vitezei dar mai ales seara nimeni nu le respecta spun oamenii.
  O altă problemă este praful care se ridică de pe strada ne asfaltata. Primăria a promis că stropeşte zona cu apa de două ori pe zi dar cisterna vine când şi când.
  Investiţia este de 1,2 mil de lei şi trebuie finalizata într-un an de zile. Pe lângă asfalt, urmează să fie amenajate şi trotuare pe o porţiune de drum, de la poarta secundară a fostei societăţi Remar până la pod. Menţionăm că anul viitor administraţia locală intenţionează să asfalteze străzile Gării şi Nicolae Iorga şi să convingă Guvernul să repare Strada Grădiniţei care este clasificată ca drum naţional. Deocamdată se pregătesc documentaţiile tehnice iar lucrările şi finanţarea lor urmează să fie aprobate de Consiliul Local. De asemenea au fost deschise ofertele şi pentru repararea şi asfaltarea străzilor şi aleilor din cartierele de blocuri. La fel se va întâmpla şi cu parcările de maşini precum şi cu terenurile de sport de la şcoli.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet