1.9 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Nu mai aruncati cainii in strada! Primaria ii preia gratuit

Daca aveti caini si nu ii mai puteti ingriji, indiferent de motiv, nu ii aruncati in strada. Primaria Pascani este dispusa sa ii preia pentru a fi predati la adapostul de la Motca, fara nici un cost. In acest fel animalele fara stapan nu vor mai ajunge pe domeniul public iar municipalitatea nu va fi nevoita sa ii prinda. Anuntul a fost facut de viceprimarul Cristian Ratoi, in cadrul unei conferinte de presa. El a spus ca poate fi sunat de cetatenii care sunt in acesta situatie, la numarul de telefon 0744 621 219.

Precizarile au fost facute in contextul in care s-a inmultit numarul de animale fara stapan pe strazile municipiului. Ratoi spune ca Primaria a reinceput campania de prindere a cainilor comunitari iar pana cum au fost dusi la padoc cca. 30 de caini. El a atras atentia ca in zona scarilor mici sunt multi la numar pe motiv ca ies prin gardurile pline de gauri ale gospodariilor din apropiere.

Mentionam ca muncitorii de la Gospodaria Comunala au inceput curatenia de primavara. Pana acum au fost stranse 26 de remorci cu gunoi doar din zona scarilor mici, a spus vicepriamrul Cristian Ratoi si urmeaza lucrari de reparatii pe ambele pachete de scari care fac legatura intre cele doua zone ale Pascaniului.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow