20.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

NU LĂSA UN HOȚ SĂ ÎȚI STRICE CRĂCIUNUL

La începutul lunii decembrie a.c. Inspectoratulde Poliţie Judeţean Iaşi, prin Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității lansează campania „NU LĂSA UN HOȚ SĂ ÎȚI STRICE CRĂCIUNUL” care se va derula până la sfârşitul anului.

Scopul campaniei este prevenireainfracţiunilor și a comportamentelor neadecvate specifice sezonului rece, cu accent pe perioada Sărbătorilor de Iarnă. Prin acest demers, poliţiştii ieşeni doresc să reamintească cetăţenilor măsurile pe care trebuie să le cunoască şi adopte pentru a nu deveni victima unui infractor.

Modalitatea principală de derulare a acesteicampanii va fi transmiterea mesajelor prin mass-media locală, însă un alt aspect îl constituie promovarea campaniei şi prin intermediul partenerilor, prin difuzarea unor mesaje audio pe sistemele proprii ale acestora. În acest sens vom fi sprijiniţi de mai multe lanţuri de complexe comerciale şi magazine care vor disemina materialele realizate în cadrul campaniei.

Printre aspectele care vor fi prezentate înperioada imediat următoare de poliţiştii de prevenire enumerăm: Siguranţa copiilor la colindat, Regimul legal de folosire al articolelor pirotehnice, Prevenirea furturilor din buzunare, autoturisme, locuinţe, Atenţie la consumul de băuturi alcoolice, Conducere pe timp de iarnă, Prevenire acte de violenţă, Cumpărături în siguranţă etc.

„Sperăm ca recomandările pe care le vom facesă contribuie la evitarea unor situaţii neplăcute pentru cetăţeni pe perioada Sărbătorilor de Iarnă. Cu toţii trebuie să conştientizăm că şi comportamentul nostru determină creşterea siguranţei personale şi în acest sens este necesar să nu neglijăm aspecte care ne pot aduce prejudicii de orice fel” a declarat comisar șef de poliţie ŢĂRANU MĂDĂLIN din cadrul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow