25.2 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Nu e de glumă: Încă zece păşcăneni au fost amendaţi pentru consum de alcool în public

Pascaneni amendati pentru alcoolZiua si pascanenii amendati pentru consumul de alcool in locurile publice. Nu mai putin de zece pascaneni au fost sanctionati de politistii locali in ultimele zile, pentru ca au confundat trotuarele cu spatiile in care se consuma alcool.

In perioada 10 – 12 mai, in cadrul patrulelor organizate de agentii de politie, in fata blocului L4 si pe strazile Garii si Ceferistilor au fost depistati mai multi tineri care aveau asupra lor sticle de bautura. Potrivit legii 61 din 1991, care interzice consumul de alcool in spatii publice, drumuri publice, parcuri, stadioane si terenuri sportive, lucratorii au intocmit un numar de 10 procese verbale in numai trei zile, cu o valoare de 1.500 de lei.

Adeseori, cei sanctionati adopta un comportament nefiresc fata de oamenii legii pe care ii apostrofeaza cu diferite injurii sau rup pur si simplu de fata cu ei procesele verbale. Este si cazul unui tanar din zona vale care a fost observat pe camerele de supraveghere in timp ce consuma alcool alaturi de cativa prieteni pe strada Garii.

Pe imagini, se vede cum baiatul zaboveste destul de mult timp la masina Politiei Locale dupa care se indreapta triumfator catre ceilalti tineri, fluturand procesul verbal in aer.

Tot pe filmuletul facut public de agenti, se mai observa ca prezenta politistilor a avut rezultate, iar in cele din urma grupul de baieti si fete aduna sticlele cu alcool si parasesc aleea pietonala din zona Garii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow