More

  Nu e de glumă: Încă zece păşcăneni au fost amendaţi pentru consum de alcool în public

  Array

  Pascaneni amendati pentru alcoolZiua si pascanenii amendati pentru consumul de alcool in locurile publice. Nu mai putin de zece pascaneni au fost sanctionati de politistii locali in ultimele zile, pentru ca au confundat trotuarele cu spatiile in care se consuma alcool.

  In perioada 10 – 12 mai, in cadrul patrulelor organizate de agentii de politie, in fata blocului L4 si pe strazile Garii si Ceferistilor au fost depistati mai multi tineri care aveau asupra lor sticle de bautura. Potrivit legii 61 din 1991, care interzice consumul de alcool in spatii publice, drumuri publice, parcuri, stadioane si terenuri sportive, lucratorii au intocmit un numar de 10 procese verbale in numai trei zile, cu o valoare de 1.500 de lei.

  Adeseori, cei sanctionati adopta un comportament nefiresc fata de oamenii legii pe care ii apostrofeaza cu diferite injurii sau rup pur si simplu de fata cu ei procesele verbale. Este si cazul unui tanar din zona vale care a fost observat pe camerele de supraveghere in timp ce consuma alcool alaturi de cativa prieteni pe strada Garii.

  Pe imagini, se vede cum baiatul zaboveste destul de mult timp la masina Politiei Locale dupa care se indreapta triumfator catre ceilalti tineri, fluturand procesul verbal in aer.

  Tot pe filmuletul facut public de agenti, se mai observa ca prezenta politistilor a avut rezultate, iar in cele din urma grupul de baieti si fete aduna sticlele cu alcool si parasesc aleea pietonala din zona Garii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputatul Petru Movila, candidat PMP la Camera Deputatilor: Solicit redeschiderea şcolilor!

  Şcolile trebuie redeschise pentru că altfel vom fi o societate de diletanţi şi de analfabeţi funcţionali. Toţi elevii trebuie să aibă şanse egale la...

  Ciocoii de ieri, liberalii de azi! Cresc taxele și impozitele locale în primăriile controlate de PNL-iști (P)

  Liberalii s-au văzut cu puterea în mână și au început să atenteze la bunăstarea ieșenilor. În loc să aducă bani în județ pentru investiții...

  După un an extrem de greu, marcat de pandemie, există trei motive de optimism pentru 2021

  După un an extrem de greu, marcat de pandemie, există, totuși, motive pentru a privi cu optimism 2021, crede medicul pediatru Mihai Craiu. Apariția vaccinurilor...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI