-4.1 C
Paşcani
luni, ianuarie 30, 2023

Nu doar că sărăcesc românii și companiile românești prin taxe și impozite crescute. Ne și îndatorează, pe noi și pe copiii noștri, pe zeci de ani (P)

Încă din primele zile ale lui 2023, Guvernul PSD-PNL ne-a îndatorat pe 30 de ani: au împrumutat România cu 4 miliarde de dolari.

De ce? Ca să peticească bugetul mincinos pe 2023 și ca să refinanțeze datoriile pe care le-au făcut deja ca să poată plăti pensiile speciale și miile de sinecuri inventate în 2022. Cu tot cu dobânzile imense pe care le vom achita pentru acest împrumut vom avea de plătit, în total, aproape 40 de miliarde de lei.

Și este doar începutul. În 2023, echipa lui Nicu și Marcel, patronată de Klaus Iohannis, intenționează să împrumute 160 de miliarde de lei pentru a acoperi dezmățul pe banii românilor. Adică, fiecare român va fi îndatorat până la finalul anului cu încă aproximativ 1.700 de euro, la care se adaugă dobânzi astronomice.

USR cere Guvernului PSD-PNL să oprească risipa din bani publici, să reducă cheltuielile statului și să desființeze pensiile speciale.

USR IASI

Alte articole

Deputatul Nacuta, bilant pentru anul 2022 -VIDEO

Singurul parlamentar pascanean care reprezinta municipiul in legislativul Romaniei...

MOVILA: România s-a născut la Iaşi

Noi, ieşenii, cinstim şi sărbătorim 24 ianuarie 1859 pentru...

AMENDAMENTELE USR PASCANI LA PROIECTUL DE BUGET SI LISTA DE INVESTITII

USR Filiala Pascani a depus astazi amendamentele cu privire...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow