More

  Nu distrugeți mobilierul din parcurile din Pașcani! Amenzi de până la 2.000 de lei

  Parcul Municipal din Pascani a fost vandalizat din nou. In ultima perioada au fost sparte patru globuri de pe stalpii de iluminat public, iar in alte spatii de recreere din oras au fost rupte cosuri de gunoi si banci. Administratia locala face apel din nou la spiritul civic al cetatenilor, iar reprezentantii Politiei Locale vin cu lamuriri in ceea ce priveste aceasta situatie.


  Comandantul, Vasilica Avasiloaiei, a precizat ca in ceea ce priveste lampile din parcul municipal, lipsa acestora s-ar datora si altor factori.

  De exemplu, numai anul trecut furtunile au distrus zece globuri, care nici in prezent nu au fost puse la loc de administratia locala. In momentul actual, lipsesc 20 de lampi, care fie au fost sparte de rau-voitori, au cazut de la vantul puternic sau pur si simplu s-au dezlipit, acestea fiind prinse cu un adeziv care cedeaza la variatiile de temperatura dintre sezonul rece si cel cald.

  Seful Politiei Locale sustine ca au fost date si amenzi pentru cei care vandalizeaza mobilierul din spatiile de joaca, iar oamenii legii patruleaza des prin aceste zone.

  Mentionam ca in ultima perioada au fost modernizate mai multe parcuri in municipiul Pascani, cu mobilier nou si alte dotari. Cei care nu pastreaza curatenia in aceste spatii, distrug bancile, cosurile de gunoi sau alte bunuri, pot primi amenzi de pana la 2.000 de lei.

   

   

   

   

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ministrul drujbă îi condamnă pe români să-i plătească lenea și prostiile (P)

  Liberalii țin morțiș să aducă România în fața Curții de Justiție a Uniunii Europene. În ultima lună, Comisia Europeană a emis opt decizii de...

  Incendiu devastator in satul Heci. Familie cu trei copii ramasa sub cerul liber

  Un incendiu devastator s-a petrecut in acest sfarsit de saptamana in localitatea Heci din comuna Lespezi. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU)...

  Economica.net: Primele tramvaie noi din București ar putea fi fabricate la Pașcani

  Asocierea Electroputere VFU Pașcani - Reloc Craiova a câștigat licitația pentru livrarea a 40 de tramvaie noi în București, cu posibilitatea de furnizare a...

  Opinii