17.7 C
Paşcani
duminică, octombrie 1, 2023
Array

Nu circulaţi pe scările aflate în reparaţii. Un copil s-a accidentat grav

Scările mari au mai făcut o victima. De această dată un copil de câţiva ani a fost scăpat din braţele mamei care încerca să sară un zid la baza scărilor mari, în zona unui restaurant. Micuţa a fost transportată la un spital de specialitate din Iaşi, însă starea ei este stabilă. Chiar dacă există semnul de trecere interzis, femeia şi-a motivat gestul – se grăbea!

scarile mari
Încă un accident pe scările mari care se află în construcţie şi care sunt închise pietonilor pentru că încă se lucrează în zona. În aceste zile muncitorii instalează reţelele de iluminat.

Chiar şi aşa scările în construcţie au mai făcut o victima. De această dată o femeie cu un copil de 5 ani au ajuns la spital cu numeroase traumatise la cap după ce au sărit un zid în zona restaurantului, de la baza scărilor mari.

Femeia, din altă localitate, a spus poliţiştilor că se grăbea şi nu a mai înconjurat oraşul prin rutele ocolitoare, Marzasca, Ceferiştilor sau Republicii. Deşi incidentul a fost surprins de camerele de luat vederi amenajate în zona, nu au fost date publicării de către şeful Poliţiei Locale, Vasile Avasiloaei.

Amintim că investiţia ar urma să fie finalizată până la sfârşitul lunii octombrie, susţin reprezentanţii Primăriei. Tot până atunci trebuie încheiate şi lucrările de amenajare a Esplanadei. Cheltuielile sunt acoperite din fonduri europene şi cofinanţare de la bugetul local.

Alte articole