22.2 C
Paşcani
vineri, mai 27, 2022
Array

Nu circulaţi pe scările aflate în reparaţii. Un copil s-a accidentat grav

Scările mari au mai făcut o victima. De această dată un copil de câţiva ani a fost scăpat din braţele mamei care încerca să sară un zid la baza scărilor mari, în zona unui restaurant. Micuţa a fost transportată la un spital de specialitate din Iaşi, însă starea ei este stabilă. Chiar dacă există semnul de trecere interzis, femeia şi-a motivat gestul – se grăbea!

scarile mari
Încă un accident pe scările mari care se află în construcţie şi care sunt închise pietonilor pentru că încă se lucrează în zona. În aceste zile muncitorii instalează reţelele de iluminat.

Chiar şi aşa scările în construcţie au mai făcut o victima. De această dată o femeie cu un copil de 5 ani au ajuns la spital cu numeroase traumatise la cap după ce au sărit un zid în zona restaurantului, de la baza scărilor mari.

Femeia, din altă localitate, a spus poliţiştilor că se grăbea şi nu a mai înconjurat oraşul prin rutele ocolitoare, Marzasca, Ceferiştilor sau Republicii. Deşi incidentul a fost surprins de camerele de luat vederi amenajate în zona, nu au fost date publicării de către şeful Poliţiei Locale, Vasile Avasiloaei.

Amintim că investiţia ar urma să fie finalizată până la sfârşitul lunii octombrie, susţin reprezentanţii Primăriei. Tot până atunci trebuie încheiate şi lucrările de amenajare a Esplanadei. Cheltuielile sunt acoperite din fonduri europene şi cofinanţare de la bugetul local.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Alertă falsă cu bombă în gara Pașcani

Alertă privind o posibilă bombă în gara municipiului Pașcani,...

Idei de afaceri numai bune dacă te-ai mutat la țară (P)

Chiar dacă ai propriul job și nu ești interesat...

Transportul public local, program special de 1 Iunie

Operatorul pascanean de transport public local isi modifica programul...

FOTO/VIDEO Accident rutier cu mai multe victime, în Conțești

Accident rutier grav in localitatea Contesti, vineri, 27 mai,...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow