More

  Nu ați debutat? Vă puteți înscrie la Concursul de Proză „Mihail Sadoveanu“

  Array

  Scriitorii de orice vârstă au ocazia să se înscrie în perioada următoare la Concursul Naţional de Proză „Mihail Sadoveanu“, aflat la ediţia a VIII-a, organizat de către Muzeul Naţional al Literaturii Române Iaşi.

  Competiţia este destinată autorilor de orice vârstă, din România, dar şi din afara graniţelor, care nu au debutat editorial. Astfel, scopul concursului este acela de a descoperi noi talente literare, dar şi să susţină creaţia literară contemporană.

  Participanţii au posibilitatea de a trimite între una, două sau chiar trei lucrări în proză, inclusiv fragmente de roman de până la 15 pagini fiecare. Lucrările, redactate în format electronic, în fontul Times New Roman, cu mărimea de 13 punte, şi printate în format A4, trebuie semnate cu un motto şi trimise, în perioada 16 august – 6 octombrie, pe adresa Muzeului Naţional al Literaturii Române din Iaşi cu menţiunea Pentru Concursul Naţional de Proză „Mihail Sadoveanu“. În coletul poştal va fi introdus şi un plic închis, cu acelaşi motto, care trebuie să conţină numele şi prenumele autorului, un CV de prezentare şi date de contact.

  Premierea va avea loc duminică, pe data de 5 noiembrie, în cadrul programului cultural „Zilele Mihail Sadoveanu“, desfăşurat la Muzeul „Mihail Sadoveanu“.

   

  Continuare pe Ziarul de Iasi

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet