13 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

NU AJUTAȚI PE ORICINE! Tânără din Iași dată „dispărută” pe Facebook de un violator

ATENȚIE! Mulți oameni, din dorința de a ajuta, nu fac altceva decât să le ușureze munca infractorilor. Important este să nu distribuie orice mesaj primit pe Facebook sau pe e-mail. O tânără din Iași era să ajungă pe mâna unui violator după ce individul a făcut publice fotografii cu ea, dând-o drept „dispărută”.
Zilele trecute, o fată din Iași a avut un șoc. Prietenii săi din lista de Facebook i-au spus că este dată pe internet drept dispărută de către un individ care spune că se teme ca ea să nu fi pățit ceva rău. A descoperit că postările erau făcute chiar de violator. Apăreau fotografii de-ale ei făcute în urmă cu mai mulți ani. Individul susținea că nu mai știe nimic despre acea tânără, că are nevoie de orice informație pentru a o putea găsi. Dădea detalii care să stârnescă multă compasiune.
Prietenii din lista fetei au raportat cu toții la Facebook acele postări, iar rețeaua de socializare a închis contul individului în mai puțin de o zi.
Bărbatul o agresase pe tânără în urmă cu mai mulți ani. Cei doi se cunoșteau doar din vedere, locuind în același cartier. Nu avuseseră o relație, nu erau prieteni. Cei doi ajunseseră în casa unei cunoștințe comune la o petrecere. Iar acolo, fata a fost abuzată.
Pentru ca scandalul să nu ia proporții uriașe și de teamă pentru viața ei, tânăra s-a mutat din oraș și a încercat să trăiască normal. Liniștea ei pe care o căpătase cu greu s-a spulberat zilele trecute după ce a văzut cât de ușor poate fi găsită cu ajutorul internetului.

 

 

Continuare pe Ziarul de Iasi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow