More

  NU AJUTAȚI PE ORICINE! Tânără din Iași dată “dispărută” pe Facebook de un violator

  Array

  ATENȚIE! Mulți oameni, din dorința de a ajuta, nu fac altceva decât să le ușureze munca infractorilor. Important este să nu distribuie orice mesaj primit pe Facebook sau pe e-mail. O tânără din Iași era să ajungă pe mâna unui violator după ce individul a făcut publice fotografii cu ea, dând-o drept “dispărută”.
  Zilele trecute, o fată din Iași a avut un șoc. Prietenii săi din lista de Facebook i-au spus că este dată pe internet drept dispărută de către un individ care spune că se teme ca ea să nu fi pățit ceva rău. A descoperit că postările erau făcute chiar de violator. Apăreau fotografii de-ale ei făcute în urmă cu mai mulți ani. Individul susținea că nu mai știe nimic despre acea tânără, că are nevoie de orice informație pentru a o putea găsi. Dădea detalii care să stârnescă multă compasiune.
  Prietenii din lista fetei au raportat cu toții la Facebook acele postări, iar rețeaua de socializare a închis contul individului în mai puțin de o zi.
  Bărbatul o agresase pe tânără în urmă cu mai mulți ani. Cei doi se cunoșteau doar din vedere, locuind în același cartier. Nu avuseseră o relație, nu erau prieteni. Cei doi ajunseseră în casa unei cunoștințe comune la o petrecere. Iar acolo, fata a fost abuzată.
  Pentru ca scandalul să nu ia proporții uriașe și de teamă pentru viața ei, tânăra s-a mutat din oraș și a încercat să trăiască normal. Liniștea ei pe care o căpătase cu greu s-a spulberat zilele trecute după ce a văzut cât de ușor poate fi găsită cu ajutorul internetului.

   

   

  Continuare pe Ziarul de Iasi

  Ce părere ai?

  Related Articles

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet. //

  ApaVital anunță că va achita redevența către municipalitate

  ApaVital a precizat prin intermediul unui comunicat de presa ca a facut demersurile necesare asa incat sa poata achita revedenta către muncipiul Pașcani. //

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet