13 C
Paşcani
miercuri, mai 18, 2022
Array

Nu ai contract, rămâi fără apă. Se întâmplă chiar şi acolo unde sunt comentarii

Acţiunile de debranşare continuă la scările de bloc din Paşcani unde nici până acum nu au fost încheiate contractele pentru furnizarea serviciilor de apă şi canalizare. În cursul zilei de astăzi au fost închise şi sigilate robinetele la patru scări de bloc, dar furnizarea a fost reluată în scurt timp la două dintre ele după ce locatarii şi-au desemnat reprezentanţii pentru citirea şi împărţirea cosnumurilor. Acţiunea a avut loc după ce, dis de dimineaţă, operatorul ieşean a anunţat că între orele 07.30 şi 13.00 vor monta câţiva robineţi în substaţiile regiei locale de termoficare.

ioan radu si bloc moldova

Printre cei care au rămas fără apă sunt şi cei de la scara E de la blocul Moldova. Asta din cauza că unii dintre ei au refuzat să îşi desemneze un reprezentant de scară. Printre ei se află şi profesorul Ioan Radu, unul dintre militantintii anti Apa Vital.

El susţine că acţiunile operatorului ieşean sunt ilegale şi că va deschide un proces pentru despăgubiri.

În replică, reprezentantul operatorului de apă şi canalizare spune că acţiunile de debranşare sunt legale pe motiv că locatarii consumă apă fără plata şi refuză să încheie contractele de furnizare.

Menţionăm că şi de acesta dată muncitorii de la Apă Vital au fost împiedicaţi să între în staţia de pompare de la blocul Moldova pentru închiderea robinetelor. Locatarii s-au liniştit abia după ce reprezentanţii operatorului ieşean au anunţat că vor cere intervenţia organelor de ordine publică la numaruld e urgenţe 112.

Până în prezent au fost încheiate mai bine de 2/3 din contractele de furnizare de la scările de bloc iar în cartierele de case şi la societăţile comerciale problema a fost rezolvată în totalitate.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow