More

  Nu ai contract, rămâi fără apă. Se întâmplă chiar şi acolo unde sunt comentarii

  Array

  Acţiunile de debranşare continuă la scările de bloc din Paşcani unde nici până acum nu au fost încheiate contractele pentru furnizarea serviciilor de apă şi canalizare. În cursul zilei de astăzi au fost închise şi sigilate robinetele la patru scări de bloc, dar furnizarea a fost reluată în scurt timp la două dintre ele după ce locatarii şi-au desemnat reprezentanţii pentru citirea şi împărţirea cosnumurilor. Acţiunea a avut loc după ce, dis de dimineaţă, operatorul ieşean a anunţat că între orele 07.30 şi 13.00 vor monta câţiva robineţi în substaţiile regiei locale de termoficare.

  ioan radu si bloc moldova

  Printre cei care au rămas fără apă sunt şi cei de la scara E de la blocul Moldova. Asta din cauza că unii dintre ei au refuzat să îşi desemneze un reprezentant de scară. Printre ei se află şi profesorul Ioan Radu, unul dintre militantintii anti Apa Vital.

  El susţine că acţiunile operatorului ieşean sunt ilegale şi că va deschide un proces pentru despăgubiri.

  În replică, reprezentantul operatorului de apă şi canalizare spune că acţiunile de debranşare sunt legale pe motiv că locatarii consumă apă fără plata şi refuză să încheie contractele de furnizare.

  Menţionăm că şi de acesta dată muncitorii de la Apă Vital au fost împiedicaţi să între în staţia de pompare de la blocul Moldova pentru închiderea robinetelor. Locatarii s-au liniştit abia după ce reprezentanţii operatorului ieşean au anunţat că vor cere intervenţia organelor de ordine publică la numaruld e urgenţe 112.

  Până în prezent au fost încheiate mai bine de 2/3 din contractele de furnizare de la scările de bloc iar în cartierele de case şi la societăţile comerciale problema a fost rezolvată în totalitate.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident rutier cu o victimă în comuna Todirești. Mașină distrusă după impactul cu un stâlp – FOTO

  Accident rutier spectaculos luni seara, 19 aprilie, in jurul orei 20:00, in comuna Todiresti. Un sofer din Siretel ar fi pierdut controlul volanului, a lovit un stalp de pe marginea drumului si s-a rasturnat pe camp. //

  Propunere: Depozite de carte în sediile PNL și USR Pașcani

  Un consilier pășcănean propune ca organizațiile politice locale PNL și USR să renunțe la sediile actuale în favoarea extinderii corpului Bibliotecii Municipale ”Leonard Gavriliu”. //

  Un tânăr de 19 ani suspect în cazul înjunghierii din Moțca. A fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola Iasi

  Un tanar de 19 ani este principalul suspect in cazul agresiunii ce a avut loc vineri, 19 aprilie, in localitatea Motca, in care un barbat de 26 de ani a fost injunghiat. Presupusul agresor a fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola Iasi, unde va fi expertizat pentru a se vedea daca a avut discernamant sau nu in timpul comiterii faptei. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet