27.4 C
Paşcani
marți, august 16, 2022

Nu a fost semnat contractul pentru Palatul Cantacuzino. Sunt doua contestatii

Primaria Pascani nu a semnat contractul de executie a lucrarilor de modernizare a Palatului Cantacuzino, asa cum a anuntat edilul municipiului in cadrul unei conferinte de presa. Parafarea docuemntului nu a mai avut loc pe 17 decembrie, deoarece au fost inregistrate doua contestatii, in ultima zi a termenului prevazut de lege.
In cererile inregistate la Consiliul National de Contestare a Licitatiilor se arata ca nu ar fi fost indeplinite procedurile de organizare a licitatiei si evaluarea a ofertelor, iar raportul a fost contestat.

Termenul de solutionare este de 30 de zile. De aesemenea contestatarii au dreptul de a apela la instanta daca sunt in continuare nemultumiti. Au fost depuse si inregistrate sase oferte.
Investitia in valoare de 12, 7 milioane de euro, 98 % din fonduri europene si 2% din bugetul local trebuie finalziata pana in februarie 2022. Contractul de finantare a fost semnat in martie 2019 iar in vara acestui an prima procedura de licitatie a fost anulata pentru completarea documentatiilor.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow