17.2 C
Paşcani
vineri, septembrie 29, 2023
Array

Noutăți pentru Zilele Municipiului Pașcani 2017. Se închide circulația în zona Stadion. Persoanele cu dizabilități au acces la scenă. Vezi ce artiști vin în Pașcani

Noutăți pentru Zilele Municipiului Pașcani. Se închide circulația în zona Stadion. Persoanele cu dizabilități au acces la scenă. Vezi ce artiști vin în Pașcani

Se apropie cu pași repezi sărbătoarea Municipiului Pașcani programată pentru acest sfârșit de săptămână, 30 iunie – 2 iulie. Astăzi a avut loc o ultimă întâlnire cu membrii comisiei de organizare unde au fost puse la punct ultimele detalii, de la siguranța cetățenilor până la traficul în zona Stadionului și mai ales acces la scenă pentru persoanele cu dizabilități din oraș. Ei trebuie să depună o cerere sau să facă o solicitare la sediul administrației locale. Lista artiștilor locali și naționali a fost stabilită fără să se mai facă schimbări.

Vineri, 30 iunie, începând cu orele 14:00 va avea loc deschiderea oficială a Zilelor Municipiului Pașcani, ajunse în acest an la cea de IX a ediție. Măsurile de ordine și siguranță publică au fost stabilite, de asemenea și cele legate de curățenie și igienă. Trebuie să știți că de mâine dimineață, 28 iunie, se închide tarficul rutier de la intersecțiile Grădiniței, Dragoș Vodă și Ceferiștilor, ce duc spre stadion pentru că în zonă vor veni agenții comercianți.

De asemenea, polițiștii vin și cu recomandare de a se evita pe cât posibil în zilele de vineri și inclusiv duminică zona semafoarelor pentru a nu se produce ambuteaje.

Tot legat de traficul rutier, sâmbătă și duminică, parcarea din centru, piațeta „Mihail Sadoveanu”  va fi închisă în intervalul orar 7:00 – 13:00 pentru că reprezentanții Casei de Cultură au pregătit evenimente în aer liber.

Legat de spectacolul artistic de la stadion, trupele Deepcentral și Compact au făcut rocadă de zile. Mai exact, prima trupă va cânta duminică, iar cealaltă sâmbătă.

Tot legat de scenă, conducerea orașului a luat decizia ca persoanele cu dizabilități din Municipiu să aibă acces pentru a se bucura de spectacolele oferite de artiști.

Și în acest an va fi foc de artificii, fiind stabilită firma care se ocupă de acest show ce va avea o durată de 10 minute și este programat pentru ora 23:00, în ultima zi de sărbătoare, 2 iulie.

Lista artiștilor este – vineri începând cu ora 14:00 la sala de spectacole – deschiderea oficială a evenimentului Cvartetul Colosseum, apoi la stadion, de la orele 17:00 artiști locali și de la ora 22:00 Irina Rimes.

Sâmbătă, 1 iulie de la orele 18:00 – 23:00 vor cânta Mioara Velicu, Nicolae Furdui Iancu, Trupa Compact, Tudor Chirilă și Vama Veche.

Duminică, 2 iulie, în același interval orar vor urca pe scenă Mihaela Gurău, Nicoleta Voicu, Deepcentral, Ștefan Bănică Jr.

Prezentator va fi Dan Negru.

 

Alte articole