17.3 C
Paşcani
joi, septembrie 28, 2023
Array

Noutati la TV BIT Pascani, in grila de toamna: Scriitorul Leonard Gavriliu va avea propria emisiune de cultura. Dezbateri sportive si ,,Dialoguri Esentiale”

Vesti bune pentru telespectatorii postului local de televiziune BIT TV. Incepand din acesta luna, in grila de programe pentru sezonul toamana/iarna vor aparea cateva formate noi. Este vorba despre o emisiune de dezbateri sportive care va fi difuzata, in direct, in fiecare marti de la ora 19.30 incepand cu data de 25 septembrie a.c.
Emisiunea se intituleaza ,, Ora de sport” si va fi moderata de jurnalistii Cristian Menegon si Radu Ifrim .
De asemenea incepand cu data de 23 septembrie a.c., la TV BIT Pascani va debuta si emisiunea de interviuri, intitulata ,,Dialoguri esentiale”, realizata de Cristina Liuta, prof de limba romana la Colegiul M Sadoveanu din Pascani. Ea va fi difuzata saptamanal, in fiecare duminica, de la ora 18.00.

Mai mult , din luna octombrie la TV BIT Pascani cunoscutul scriitor Leonard Gavriliu va realiza o emisiune de cultura intitulata ,,Spiritul Critic”.
Mentionam ca noua grila de programe a suferit si alte modificari. Astfel principalul buletin de stiri, INFOBIT va fi difuzat de la ora 18.30 iar emisiunea de dezabteri ,, Pascaniul incotro” de la ora 19.30. Mai multe detalii despre programul TV BIT le puteti gasi pe site-ul ziarului orizont.info

 

Orizont.info

Alte articole